Demonstruodamas privalomą saugumo instruktažą, jis suvaidino tikrą humoristinę pantomimą, paįvairindamas ją komiškais rankų gestais ir veido išraiškomis. Jis sugebėjo ne tik patraukti keleivių dėmesį, bet ir jį išlaikyti. Vaizdo įraše girdėti, kaip keleiviai juokiasi iš jo vaidybos.

Po vaizdo įrašu, kuris žaibiškai išplito „Facebook“ tinkle (buvo peržiūrėtas devynis milijonus kartų), „TM'z Veterinary Clinic“ rašo: „Skrydžio metu mus lydėjo geriausia „WestJet“ įgula. Labai prisijuokėme... Pasidžiaukite ir jūs!

Vaizdo įrašo pradžioje skrydžio palydovas gestais prašo keleivių žiūrėti į jį – toliau žiūrint akivaizdu, kad nuo jo vaidybos neįmanoma atitraukti akių.

Visa demonstracija neįtikėtinai juokinga. „WestJet“ skrydžio keleiviams labai pasisekė, kad galėjo pamatyti ją gyvai.

Flying home from the fabulous TPLO conference.... We had the best in flight crew on West Jet. Laughed so hard. Only had a chance to video the French portion of the pre flight instructions ! Enjoy, we certainly did !Posted by TM'z Veterinary Clinic on 2015 m. rugpjūčio 1 d.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)