JAV Šiaurės Karolinos valstijoje esančiame Šarlotės mieste gyvenanti socialiniame tinkle „Instagram“ treniruočių nuotraukas skelbianti kūno rengybos instruktorė priversta gintis nuo įtūžusių nepažystamųjų, žeriančių jai kaltinimus dėl kūdikio žalojimo, rašo „The Daily Mail“.

1 m 65 cm ūgio atletė su pirmąją pykčio banga susidūrė prieš mėnesį, kai pasidalino nuotrauka, kurioje ji užfiksuota kelianti daugiau nei 70 kg svarmenį. Tuo metu ji jau laukėsi aštuntą mėnesį. 9 nėštumo mėnesį ji keldavo dar didesnius svorius. E. B. Watson teigė niekada nesijautusi tokia stipri ir sveika, o teiginius dėl galimai neigiamo intensyvių treniruočių poveikio kūdikiui vadina niekiniais.

„Niekada nė nesvarsčiau galimybės stabdyti treniruočių. Mano kūnas jaučiasi iš tiesų puikiai. Tai suteikia man daug energijos, kodėl gi turėčiau mąstyti apie galimybę sustoti?“ – teigė ji.

„Nėštumas nėra liga, žmogaus kūnas pajėgus atlikti neįtikėtinus dalykus, o į neigiamus pasakymus privalau žvelgti kaip į tam tikrą pavydo ir neapykantos pavidalą“, - tikino ji. „Kodėl manęs nepažįstantis žmogus turėtų jausti poreikį ir spaudimą taip reaguoti?“ – stebėjosi E. B. Watson. Iki nėštumo apie 147,5 kg svorius kilnojusi moteris buvo nuolat stebima medikų, tačiau tikino, kad geriausia įsiklausyti į savo kūną, nes tada bus aišku, kur yra riba, kurios peržengti nederėtų.

E. B. Watson vyras Montellis Watsonas taip pat kilnoja svorius, yra kūno rengybos fanatikas ir visiškai palaiko savo žmoną – pora reguliariai treniruojasi kartu. „Palaikau ją 100 proc. ir didžiuojuosi viskuo, ką ji yra pajėgi padaryti“, - patikino M. Watsonas. „Ji – tikras įkvėpimas ne tik man, bet ir šimtams, tūkstančiams moterų visame pasaulyje“, - pagyrų besilaukiančiai žmonai negailėjo jis.

Vis dėlto ne visus ši istorija nuteikia taip pozityviai. „Žmonės mane kritikuoja socialiniuose tinkluose, tai man kelia nuostabą, net neįsivaizduoju, kodėl sukeliu tokią reakciją“, - stebėjosi E. B. Watson. „Aš nebenoriu to skaityti, man tai nerūpi, esu tikra dėl to, ką darau, su gydytoju esame tos pačios nuomonės, kartu darome viską, ko reikia, kad pagimdyčiau sveiką kūdikį“, - patikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)