Anksčiau šią savaitę 47 metų N. Suleman socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo savo aštuonių jauniausių vaikų – Noaho, Maliyah, Isaiah, Nariyah, Jonaho, Makai, Josiah ir Jeremiah – nuotrauka, kurioje įamžinta, kaip jie ruošiasi pradėti savo pirmąją dieną aštuntoje klasėje, rašo people.com.

Įraše pažymėjusi, kad jos paaugliai „yra išskirtiniai pavyzdžiai 6 ir 7 klasių mokiniams“, N. Suleman rašė: „Didžiuokitės savimi, vaikai, kad esate malonūs, pagarbūs ir paslaugūs visiems savo bendraamžiams, mokytojams ir darbuotojams“.

„Myliu jus“, – tęsė ji, pridėdama vieną raudoną širdelę ir savo įrašą užbaigdama „šalutine pastaba kritikams“.


„Jų vyresnieji broliai ir seserys nenorėjo, kad skelbčiau jų nuotrauką pirmąją mokslo metų dieną. Gerbiu jų pasirinkimą, gerbkite ir jūs“, – pažymėjo N. Suleman.

N. Suleman, kuri aštuonetuko susilaukė 2009 metais, turi dar šešis vyresnius vaikus – Ameerah, Calyssą, Elijah, Jonah, Joshuą ir Aidaną.

Sausio mėnesį jos aštuonetukas tapo paaugliais, ir šia proga ji taip pat pagerbė savo vaikus socialiniame tinkle „Instagram“.

„Jūs visi augate vienais mandagiausių, kukliausių, dėkingiausių ir labiausiai mylinčių žmonių, kokius kada nors pažinojau. Kiekvienas iš jūsų pasižymite retomis ir unikaliomis savybėmis ir esate kitokie nei visi kiti jūsų amžiaus vaikai, ypač dabartinėje mūsų visuomenėje“, – tuomet rašė ji.

Pasakodama, kad jos vaikai „yra nesavanaudiški, altruistiški, nematerialistiški ir mylintys bei dievobaimingi Dievo pasekėjai“, N. Suleman tęsė: „Niekada nemačiau vaikų, kurie taip drąsiai ir užtikrintai mylėtų ir norėtų tarnauti kitiems (ypač tie, kuriems pasisekė mažiau) taip, kaip kiekvienas iš jūsų“.

„Jūs esate ne šio lėkšto pasaulio sekėjai, bet Dievo, kuris jus sukūrė ir besąlygiškai myli. Nežinau, ką galėjau padaryti, kad nusipelniau tokio dosnaus palaiminimo, – pridūrė ji. – Myliu jus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)