Užuot leidusi laiką prie mezginių, kepusi bandeles ar auginusi gėles, senolė dažnai pozuoja fotografui.

Iš Kreifordo, Kento, kilusi moteris prieš fotoobjektyvą jaučiasi kaip žuvis vandenyje. Neseniai ji sudalyvavo dar vienoje fotosesijoje, kurios metu netgi pozavo be drabužių.

Jenni Pope

Kaip rekvizitą panaudojo ir mezginį bei laikraštį, kuriais pridengė intymiausias kūno dalis. Kitoje nuotraukoje krūtis paslėpė po puodeliais. Fotosesijos metu netgi rado laiko prisėsti prie kryžiažodžio.

Nors ir susidaro įspūdis, kad Jenni fotografams pozuoja dešimtmečius, iš tikrųjų šia veikla pradėjo užsiiminėti vos prieš kelerius metus.

Kai Jenni buvo 67 metai, jos draugė Beth vietos laikraštyje pamatė skelbimą. Jis moterį suintrigavo: „Fotosesijoms ieškomos elegantiškos damos – užsidirbkite pinigų neišeidamos iš namų“.

Kadangi norėjo prisidurti prie pensijos, nusprendė pabandyti. Taip ir prasidėjo jos kaip „vyriausio Jungtinės Karalystės glamūrinio modelio karjera“.

Jenni Pope
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)