43 metų Jessica Enslow iš Jutos tvirtina, kad šiandien ji yra geresnės formos negu jaunystėje. Pirmojo vaiko ji susilaukė 1994 metais, kai jai pačiai buvo 19 metų. Netrukus, 1996 metais, 21 metų Jessica tapo ir antro vaiko motina. Per kitus 19 metų ji pagimdė dar penkis vaikus ir dar kartą ištekėjo.

Jauniausias vaikas šeimoje gimė 2013 metais. Žmonės J. Enslow nuolat klausinėja, kokia yra jos jaunatviškos išvaizdos paslaptis, o kai kurie įsitikinę, kad čia veikia kažkokia kosmetinė magija. Vis dėlto, J. Enslow spinduliuoja natūraliu grožiu, ir akivaizdu, kad ji yra laiminga bei sveika motina. Kai kurios mamos, norėdamos išsaugoti savo grožį, nėštumo metu griebiasi tokių priemonių kaip lūpų užpildai, tačiau J. Enslow mano, kad jos grožis visada kilo iš vidaus.

Pirmi keturi vyresnieji vaikai yra iš pirmosios moters santuokos, o likę trys – iš antrosios. Jessica gali pasigirti jaunatviška išvaizda, nes jai duodama tiek pat metų, kiek ir jos suaugusiems vaikams. Kaskart, kai J. Enslow socialiniuose tinkluose paskelbia nuotraukas, kuriose šalia jos pozuoja ir 22 metų dukra Alyssa, „Instagram“ vartotojai rašo, kad jos veikiau atrodo kaip seserys, o ne kaip motina ir dukra.

Sulaukusi tiek daug sekėjų, Jessica yra verčiama vėl ir vėl atsakinėti į aktualiausią savo gyvenimo klausimą: kaip jai pavyksta išsaugoti savo žavesį, kai reikia rūpintis tokia gausia šeima? J. Enslow atskleidžia, kad net nesuprato, kaip greitai ji priaugo svorio per pirmąjį nėštumą. Ji buvo įsitikinusi, kad po gimdymo jos kūnas iš karto grįš prie „normalaus dydžio“ ir drabužių, prie kurių buvo įpratusi.

„Grįžusi iš ligoninės namo iškart pabandžiau įlysti į džinsus, nešiotus prieš nėštumą, ir pamačiau, kad negaliu jų užsitempti daugiau negu iki šlaunų vidurio, – pasakojo ji. – Tuomet apėmė didžiulė baimė ir šiokia tokia depresija“.

Kalbėdama apie tai, kaip jai pavyko sulieknėti ir pasikeisti fiziškai, Jessica aiškina, kad prie to daug prisidėjo jos vyras ir vyresni vaikai, kurie ją palaikė. Atlikdama mamos pareigas, Jessica turėjo išmokti, kaip į savo kasdienę rutiną įtraukti sporto treniruotes. Iki 2017 metų, kai pradėjo laikytis radikalios kūno rengybos programos, septynių vaikų mama kasdien šaukštais valgydavo šokoladinį kremą ir tik retkarčiais pasimankštindavo.

Šiuo metu moteris sporto salėje lankosi tris kartus per savaitę, kol vaikai būna mokykloje, o kiekvieną pirmadienį, ryte atsikėlusi anksčiau, ji atlieka tradicinius kardio pratimus. „Daryk, ką gali!“ – tai mėgstamiausias Jessicos posakis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)