L. Maxwell galima dažnai sutikti sporto salėje, kur ji dirba asmenine trenere, bet kai ateina sportuoti su savo dukra ir anūke, žmonėms sunku jas atskirti. Nepriekaištingos išvaizdos moteris teigia, kad sporto salės lankytojai be galo nustemba sužinoję, kad ji yra močiutė, skelbia mirror.co.uk.

Ji netgi įtelpa į savo dukters Vanessos Christofi ir 22-ejų metų amžiaus anūkės Tios Christofi drabužius. Neseniai L. Maxwell instagrame paskelbė nuotrauką, kurioje įsiamžino su savo anūke, ir naudotojai parašė, kad ji „labiau primena L. Maxwell seserį nei anūkę“.

Kai moterų trijulė kartu sportuoja, sulaukia smalsių žvilgsnių. – ypač visos trys atlikdamos tuos pačius pratimus naudodamos tuos pačius svorius. Australijos Melburno mieste gyvenanti L. Maxwell sakė: „Galbūt ir keistoka žiūrėti, kaip močiutė daro mirties trauką ir prisitraukimus.“

Lesley Maxwell

Visgi moteris šventai tiki „senėjimą lėtinančių“ treniruočių nauda ir mano, kad visos moterys turėtų sportuoti, nes pratimai stiprina kaulus ir raumenis. „Kilnoti svarmenis rekomenduočiau visų amžiaus grupių moterims. Tai sveikatai labai naudingas užsiėmimas“, – pridūrė ji.

Kalbėdama apie savo treniruočių programą, ji pareiškė: „Paprastai per savaitę keturis kartus kilnoju svarmenis, bet kadangi esu trenerė, sporto salėje būnu praktiškai kiekvieną dieną, todėl prisisportuoju iki soties, juk klientėms reikia parodyti, kaip tinkamai atlikti pratimus“.

L. Maxwell dukra ir anūkė irgi mielai lankosi sporto klube, o žmonės neretai nustemba sužinoję, kad šios moterys yra trijų skirtingų kartų atstovės.

Lesley Maxwell

„Visada puikiai praleidžiame laiką, pasišnekučiuojame, pasportuojame. Man labai pasisekė, kad turiu tokią nuostabią šeimą. Dalijuosi drabužiais su savo dukra ir anūke. Kai kartu fotografuojamės, paprastai vilkime Tios rūbus. Jai patinka parinkinėti mūsų aprangą“, – sakė ji.

Rinkodaros socialiniuose tinkluose agentūrai vadovaujanti anūkė T. Christofi atskleidė, kad žmonės dažnai pagalvoja, jog L. Maxwell yra jos mama, o ne močiutė. „Ji už mane vyresnė 43-ejais metais, bet kilnojame tuos pačius svarmenis ir atliekame tuos pačius pratimus, apsirengusios panašiais drabužiais. Vienas tokios treniruotės vaizdo įrašas nepaprastai išpopuliarėjo.“

Mergina seka savo močiutės pėdomis ir seniai domisi aktyviu gyvenimo būdu bei sportu: „Mėgstu leisti laiką su mama ir močiute. Treniruodamosi mes motyvuojame ir įkvepiame viena kitą.“

Lesley Maxwell

L. Maxwell prisipažino, kad, kur nors išėjus su anūke, žmonės mano, kad judvi yra draugės ar seserys. „Taip pat mus neretai palaiko mama ir dukra. Mano močiutė sieloje yra jauna, be to, mums abiem patinka sveika gyvensena ir kūno rengyba, – pridūrė T. Christofi. – Ji atrodo fantastiškai. Sulaukusi jos metų, būtinai gyvensiu sveikai. Stengiamės kartu pasportuoti bent kartą per savaitę.“

„Nepaprastai didžiuojuosi Tia ir džiaugiuosi, kad turime bendrų pomėgių. Dažnai vilkime viena kitos drabužius, net bikinius“, – paantrino L. Maxwell.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)