Sportuojanti ir prisižiūrinti H. Brown atrodo gerokai jaunesnė. Ji dažnai pozuoja prie baseino, apsivilkusi seksualius bikinius, arba sporto salėje, kur toliau dailina savo kūno linijas, informuoja dailystar.co.uk.

Viename vaizdo įraše, kuris buvo peržiūrėtas daugiau nei 1,4 mln. kartų, H. Brown vilki baltą bikinį ir savo gerbėjams sako, kad „64-eri yra naujieji 44-eri“. Po videoklipu ji parašė: „Senėjimas tėra požiūris. Esi tokia jauna ir graži, kokia jautiesi!“

Moters sekėjus pribloškė jos figūra – komentarų skiltyje jie pastebėjo, kad H. Brown tikriausiai įdėjo „nemažai pastangų“, norėdama taip atrodyti, o H. Brown kaip atsakymą paskelbė vaizdo įrašą, kuriame sportuoja apsivilkusi sportinę liemenėlę ir blauzdines.

Ji pripažino, kad savo kūnu ėmė labiau rūpintis vos prieš trejus metus, ir sakė, kad pradėti sportuoti niekada nevėlu. „Tikėkite savimi. Gražus kūnas ir gera fizinė forma yra pastovaus darbo rezultatas. Nebūtina kilnoti sunkių svorių, norint pasiekti rezultatų. Aš sportuoju tris kartus per savaitę po valandą. Nieko čia sudėtingo!“

H. Brown atskleidė, kad padeda ne tik sportas. Ji taip pat kasdien išgeria mažiausiai du litrus vandens ir pasirūpina, kad su maistu gautų bent 120 gramų baltymų.

„TikTok“ naudotojai liko sužavėti ir komentarų skiltyje negailėjo pagyrų. „Harrah, jūs esate graži ir mane įkvėpėte. Pradėjau eiti į sporto salę tris–keturis kartus per savaitę ir sveikiau maitintis. Man 57-eri, noriu atrodyti kaip jūs“, – parašė viena internautė.

„Jūs irgi mane įkvėpėte! Man neseniai sukako 50-imt, atradau svarmenų kilnojimą kaip būdą stresui malšinti“, – prisipažino kita. „Atrodote pritrenkiamai!!! Tikras įkvėpimas! Ačiū, kad paskelbėte šį videoklipą“, – dėkojo trečia sekėja.

Tiesa, atsirado žiaurių „trolių“, kurie pareiškė, kad H. Brown taip gerai atrodo tik todėl, kad yra pensininkė ir turi marias laisvo laiko. „Kabink makaronus kam nors kitam!“ – piktai parašė viena naudotoja.

„Laisva visą dieną?“ – pasiteiravo antra. „Man ką tik suėjo 60-imt. Bikinius teks pamiršti“, – pasiguodė trečia socialinių tinklų naudotoja.

Bet H. Brown nesuka galvos dėl „trolių“ nuomonės ir kuria turinį, kad įkvėptų kitus. „Įkvepiu jus būti geros fizinės formos, gražias ir pasitikinčias savimi, nepaisant amžiaus“, – nurodyta jos paskyros apraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)