17
Kitas

1. Mes mylime apie nieką negalvodamos.

Noriu išvaduoti šią sąvoką nuo negatyvumo pančių ir atimti jį iš bukos ir kvailos avelės, kuri vadina mus išprotėjusiomis.

Leiskite supažindinti jus su šiek tiek istorijos: esu mergina, kuri buvo pavadinta „beprote“ daugybę kartų, ir man tai įgrįso iki gyvo kaulo.

Žvelgdama į šį sudėtingą pasaulį pro lengvai apgaunančius lęšius, „beprotė“ man visuomet būdavo tas žodis, kuris spinduliavo negatyvumu.
Tačiau vieną dieną supratau, kad jei mąstydama ir atmesdama visuomenės normas, kas yra tikroji laimė, atrodau išprotėjusi, tuomet su džiaugsmu tokia ir būsiu.

Yra tiek daug pasakiškų „išprotėjusių merginų“, kurios slepia savo vidinį beprotiškumą, nes bijo, kad jei atskleis savo tikrąsias pašėlusios merginos spalvas, jos bus nurašytos kaip nepatrauklios vyrams.

Jos bijo, kad jų lauks vienišos senmergės, testamente įrašiusios tik 63 kates, likimas. Tačiau tai neturi nieko bendra su tiesa.

Taigi kodėl išprotėjusios merginos gali būti geriausios partnerės, kurias kada nors turėjote, nei šventuolės?

17
Kitas

1. Mes mylime apie nieką negalvodamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)