Liepos mėnesį tarptautinio Rusijos naftos koncerno „Lukoil“ padalinio Singapūre vadovas Valentinas Romanovas susituokė su 18-os metų Elizaveta Adamenko. Artimi poros santykiai užsimezgė, kai E. Adamenko tebuvo keturiolika metų. Vestuvės įvyko Prancūzijos Rivjeroje.

Žavingoji paauglė, kuriai labiau patinka, kai ją vadina Liza, nusifotografavo sėdėdama ant balto „Bentley Continental GT V8“ modelio kapoto. Ilgakojė mergina pozuoja užsidėjusi akinius nuo saulės baltais rėmeliai.

Prabangaus automobilio vertė – maždaug 963 tūkst. eurų, bet specialistai tikina, kad Singapūre jo kaina gali būti gerokai aukštesnė, nes čia taikomi dideli transporto priemonės registracijos mokesčiai.

Dviprasmiškai vertinami poros santykiai prasidėjo daugiau nei prieš trejetą metų, kai E. Adamenko išvyko iš gimtojo Kansko miesto Rusijos Krasnojarsko krašto regione.

Kaip skelbiama Rusijos leidinio „Prospekt Mira“ publikacijoje, pora pradėjo susitikinėti, kai E. Adamenko buvo tik 14 metų.

Rusijoje nustatytas amžius, nuo kurio asmuo laikomas turinčiu teisę duoti sutikimą dėl lytinių santykių, yra 16 metų. Toks pat įstatymas galioja ir Singapūre – dabartinėje poros gyvenamojoje vietoje.

Visgi ta aplinkybė, kad jų ryšys galėtų būti palaikytas nusikalstamu ir V. Romanovas tokiu atveju atsidurtų už grotų, poros neišskyrė.

Šių metų liepą mylimieji atšventė vestuves Prancūzijos Rivjeros Venso miestelį garsinančioje Chateau Saint Jeannet pilyje, populiarioje tarp besituokiančių pasiturinčiųjų sluoksnio atstovų.

Socialiniuose tinkluose išplatintose nuotraukose užfiksuotos įvairios „Vanity Fair“ pozavusios manekenės gyvenimo akimirkos. Kai kuriuose ištaigingose pasaulio vietose nufotografuotuose kadruose mergina įsiamžinusi su dabartiniu savo vyru.

„Nepaprastai puiku bręsti ir vis daugiau suvokti apie tave supantį pasaulį, apie viską, kas vyksta. Gera suprasti, kaip stipriai esi mylima“, – sako E. Adamenko.

„Nuostabu, kai tavo mylimasis meta visus darbus, kad galėtų kartu vykti į kelionę po tolimiausius pasaulio kraštus, ir taip daro vien todėl, kad žino, jog bijai skristi viena arba tiesiog jautiesi nelaiminga, kai jo nėra šalia. Neįtikėtina laimė suprasti kitą žmogų be jokių žodžių, tiesiog žiūrint jam į akis. Būti mylimai – pats nuostabiausias dalykas“, – atvirauja E. Adamenko.

Anksčiau E. Adamenko yra užsipuolusi tuos, kurie skeptiškai žiūrėjo į jos santykius su gerokai vyresniu vyru.

V. Romanovas yra 37-eriais metais vyresnis už savo išrinktąją. Pagal amžių jis tikrai tiktų jai į tėvus, todėl jo santykiai su paaugle buvo gana griežtai vertinami socialiniuose tinkluose.

Žmonės neturėtų būti tokie paviršutiniški. Jie neturėtų manyti, kad visos manekenės yra kekšės. Kodėl jei jauna mergina bendrauja su už save vyresniu vyriškiu, iš karto manoma, kad ji kekšė, o jos partneris – turtingas šelpėjas?“ – piktinasi E. Adamenko.

Pasak jos, toks bendravimas yra tiesiog kito lygio: „Galima likti tame pačiame lygyje, bet aš rengiuosi švęsti 55-erių metų Valentino sukaktį.“

Išvarginta jos adresu pasipylusios kritikos, E. Adamenko pasirūpino savo paskyros nuostatų privatumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)