Su užsienio naujienų portalu kalbėjusi J. Atkin pasakojo, kad visą gyvenimą kovojo su antsvoriu. Prie to prisidėdavo ne tik skanus maistas, bet ir buvusio sužadėtinio replikos.

„Vaikystėje turėjau antsvorio. Buvau liguistai nutukusi dėl pyragaičių, grietininių bandelių, mėsainių ir kinų, italų maisto. Iki to laiko dėvėjau 22 dydžio drabužius – gerokai per didelius mano 180 cm ūgio figūrai. Sunkiai užlipdavau laiptais negalėdama įkvėpti.

Kartais skrendant lėktuvu man prireikdavo pailgintų saugos diržų, o būdama 25-erių, kai buvau susižadėjusi, norėjau beviltiškai gerai atrodyti“, – „The Sun“ pasakojo ji.

Tačiau jos buvusiam sužadėtiniui to neužteko – jis nusprendė su moterimi išsiskirti. Dėl kilusio streso, draugų pagalbos moteris pradėjo lankyti sporto klubą ir vos per dvejus metus tapo neatpažįstama.

Jen Atkin

Prieš tai J. Atkin svėrė 139 kilogramus, o dabar telpa ir į mažesnio dydžio rūbus, mat sveria apie 50 kilogramų. Tiesa, būtent čia prasidėjo netikėta sėkmė.

Moteris tais pačiais metais tapo „Mis Didžioji Britanija“, susipažino su 33-erių inžinieriumi, su kuriuo įsigijo ir 165 tūkst. svarų sterlingų vertės namą. Pirkinį ji ir dabartinis vyras nusipirko iš moters pinigų, kuriuos ji uždirbo pardavinėdama jai jau per didelius drabužius.

„Buvau užsibrėžusi svorio metimo tikslą, todėl staiga man atėjo į galvą mintis kartu užsibrėžti ir finansinį tikslą, kuriuo padėčiau mums sumokėti būsto indėlį. Svarbiausia norėjau būti tikra, kad pinigų, gautų pardavus drabužius, nepanaudočiau lengvabūdiškiems pirkiniams. Juos pervedžiau į sąskaitą, kuria nesinaudojau.

Taip pat sudariau griežtą biudžetą ir jo laikiausi. Nusprendžiau, kad kiekvieną kartą, kai man kils pagunda užsisakyti maisto išsinešimui arba būdai apeiti dietą, pervesiu 20 svarų sterlingų į būsto indėlio fondą. Pavadinau tai bauda už išvežamą maistą. Chrisas irgi įsitraukė į šį procesą. Mes buvome šokiruoti, nes labai greitai pavyko sutaupyti“, – užsienio naujienų portalui pasakojo ji.

Jen Atkin

Dailymail.co.uk rašoma, kad numetusi svorį ir pradėjusi neįtikėtinai greitai taupyti, moters draugė jai pasiūlė dalyvauti vietiniame grožio konkurse. Laikui bėgant paaiškėjo, kad tai tapo dar viena puikia investicija į jos taupymo planą.

„Nusipirkau dėvėtų konkursinių suknelių ir jas patobulinau padedama draugės siuvėjos. Žmonės visada klausdavo, iš kur jas perku, todėl atradau nišą išleistuvių rinkoje ir pradėjau jas nuomoti kartu su bateliais ir kitais išleistuvių aksesuarais. Visada ieškojau būdų, kaip užsidirbti pinigų“, – pabrėžė ji.

Primename, kad po nuolatinio dalyvavimo grožio konkursuose 2018 m. moteris tapo ir „Mis Anglijos“ antrosios vietos laimėtoja, o praėjusių metų vasarį vykusiame įspūdingame nacionaliniame finale buvo paskelbta 75-ąja „Mis Didžioji Britanija“.

ITV laidoje ji sakė, kad vis dar yra „tikriausiai didžiausia mergina“ konkurse, ir tiki, kad laimėjo dėl savo „asmenybės ir skaudžios istorijos“, skelbia dailymail.co.uk.

Daugiau nei 400 žiūrovų stebėjo tiesioginį „Mis Didžioji Britanija“ renginį „Athena“ viešbutyje Lesteryje, kur konkurso dalyvės į sceną žengė vilkėdamos madingus drabužius, maudymosi kostiumėlius ir vakarinę aprangą.

J. Atkin tvirtino, kad per maudymosi kostiumėlių konkursą demonstruodama savo strijas jautėsi „sustiprėjusi“, ir sakė, kad „pasitiki savimi“ demonstruodama „normalų“ kūną prieš žiūrovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)