2007 metais antrą kartą ištekėjusi Tracey noriai paaiškino, ką daryti, kad pavyktų mėgautis gyvenimu, rašo „Daily Mail“.

Moters atsakymas ypač patiko „TikTok“ publikai. Kai kas net pavadino Tracey pavyzdžiu, kuriuo verta sekti.

Vaizdo įrašas, kuriame Sofia kreipiasi į Tracey, jau peržiūrėtas daugiau nei 1,2 mln. kartų. Darosi įdomu? Tuoj sužinosite, kaip vyko pokalbis.

Žvelgdama tiesiai į kamerą Sofia pradeda: „Šiandieną kalbėsimės su mano mama Trace, paklausime, kaip jai pavyko gauti svajonių darbą – tapti geidžiama žmona, Nagi, pirmyn.“

Dabar Sofia nukreipia kamerą į baseine plūduriuojančią motiną. Su beisbolo kepure ir akiniais nuo saulės Tracey atrodo visiškai atsipalaidavusi.

„Trace, duokite tris patarimus, kaip tapti geidžiama žmona“, – kreipėsi Sofia į motiną.


„Na, iš pradžių stengiausi būti seksuali, o paskui palaipsniui lioviausi stengtis tą daryti, tačiau jis to nepastebėjo, nes pokytis įvyko per labai ilgą laiką“, – pasakė Trace.

„Taigi, nuo darbo už šešiaženklę algą labai labai lėtai perėjau prie visiškai nieko neveikimo, todėl galiu visą dieną plūduriuoti baseine“, – pridūrė ji.

Galiausiai Tracey sukikena ir reziumuoja: „Ar gali būti kas geresnio?“

Atviras moters paaiškinimas paskyros sekėjams atėmė žadą. Štai kokių komentarų žmonės prirašė:

„Ji – ikona, ji – legenda.“

„Trokštu kurią nors dieną gyventi taip, kaip tavo motina.“

„Būtina įsidėmėti.“

„Gal galima tapti jos mokiniu?“

Kadangi motinos patarimas sukėlė tokį ažiotažą, Sofia negalėjo neįkelti dar vieno vaizdo įrašo ta pačia tema. Jame ji praneša: „Trace nori, kad visi žinotumėte, jog grožis priklauso nuo to, kuris žiūri.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)