Savaime suprantama, K. Bookman patyrė šoką – juk laimėjo, tikėtina, didžiausią prizą JAV istorijoje. Nujausdama, kad niekas ja nepatikės, moteris pasidarė asmenukę su lošimo automatu ir laimėta suma.

Apstulbusiai moteriai darbuotojas pasakė ateiti kitą dieną atsiimti laimėjimo, tačiau vėliau pasakė, kad ji nieko nelaimėjo.

Niujorko valstijos lošimų komisija pranešė, kad automatas patyrė gedimą, o iš tiesų ji laimėjo tik 2 dolerius ir 25 centus.

Įmonės vadovai informavo, kad išmokės būtent tokią sumą, o kad moteris nenusimintų pasiūlė jai vakarienę su mėsos kepsniu.

Nusivylusi loterijos laimėtoja, asociatyvi nuotrauka

„Resorts World“ tinklo atstovas spaudai Danas Bankas teigė CNN: „Informuoti apie laimėjimą darbuotojai nustatė, kad ekrane parodytas skaičius buvo akivaizdus automato gedimo požymis, vėliau šį faktą patvirtino Niujorko valstijos lošimų komisija.

Paaiškinome aplinkybes K. Bookman ir pasiūlėme sumokėti teisingą sumą, kuri buvo atspausdintame kvite. Lošimų aparatų gedimai reti, mes norėtume atsiprašyti K. Bookman už bet kokius galimus nepatogumus.“

Vėliau moters advokatas pateikė teismui ieškinį ir pavadino įmonės paaiškinimą absurdišku.

„Galima sakyti, kad lošimo automatas sugedo, nes nori, kad jis būtų sugedęs. Ar tai reiškia, kad automatų netikrina? Ar tai reiškia, kad jų neprižiūri?“, – teigė advokatas CNN.

Galiausiai buvo susitarta nepradėti bylos.

K. Bookman (augusi su globėjais ir viena auginanti keturis vaikus), sužinojusi, kad negaus didžiulės sumos ir turės tenkintis pora dolerių, pasakė: „Aš galvojau tik apie savo šeimą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją