Luke`as Ellisas ir Steff White, gyvenantys netoli Sidmuto, Devono grafystėje, internetu pradėjo bendrauti praėjusių metų birželį ir iš karto vienas kitu susižavėjo. Kai po dviejų dienų jie susitiko gyvai ir apsikabino, „sandoris buvo sudarytas“ ir jie pradėjo susitikinėti, rašo dailymail.co.uk.

25 metų vaikinas sakė, kad jį patraukė sveika, žemiška ir meile spinduliuojanti 54 metų Steff asmenybė. Tuo metu moters širdį pakerėjo jo įžūlus žavesys, senamadiškos vertybės ir riteriška prigimtis.

Keturių vaikų mama prisipažino, kad manė „laimėjusi loterijoje“, kai Luke`as atėjo į pirmąjį pasimatymą, o po šešių mėnesių draugystės jai pasipiršo.

Autobuso vairuotoju dirbantis Luke`as, apibūdinęs Steff kaip „savo gyvenimo meilę“, taip stipriai įsimylėjo, kad praėjusį mėnesį, gruodžio 26 dieną, praėjus vos šešiems mėnesiams nu jų pažinties, pasiūlė jai savo ranką ir širdį.

Nepaisant šeimos ir draugų palaikymo, Luke`as tvirtina, kad jų santykiai susilaukia nevienareikšmiškos reakcijos: nepažįstami žmonės viešumoje žvilgčioja kreivais žvilgsniais, o retkarčiais jie net sulaukia klausimo „Ką mano kaimynai?“.

Tačiau pora tiesiog juokiasi iš tokio negatyvaus požiūrio. Jie teigia, kad jų meilė kasdien vis labiau stiprėja, ir šių metų pabaigoje jie tikisi susituokti.

Pora mano, kad pasidaliję savo istorija jie išsklaidys stereotipus ir pašaipas, lydinčias didelio amžiaus skirtumo santykius, ir sugriaus klaidingus įsitikinimus, įskaitant tai, kad tokių santykių šaknys yra susijusios su fetišais ir keistais seksualiniais polinkiais.

„Mes ne tik susižadėję, bet ir esame sielos draugai bei geriausi bičiuliai“, – tikino Luke`as.

„Kai kurie žmonės paranojiškai reaguoja į amžių ir panašiai, bet aš nemačiau jos amžiaus. Aš tiesiog mačiau jos asmenybę, jos širdį, sielą ir visa kita. Dėl to ją ir įsimylėjau. Joje viskas tobula“.

„Mano mama ir Steff yra to paties amžiaus – jas skiria tik keli mėnesiai. Kai kurie žmonės žiūri į mus ir galvoja: „Ar tai kažkokie labai keisti motinos ir sūnaus santykiai?“. Tiesa, niekas šito garsiai nesakė ir apie tai neužsiminė“.

„Tačiau mes žinome, jog kai kurie žmonės žvelgė į mus tokiu žvilgsniu, tarsi sakytų: „Tai labai įtartina“. Viską išduoda veido išraiška“.

„Daugelis žmonių mano, kad didelio amžiaus skirtumo santykiai yra susiję su seksualiniais polinkiais ar fetišu, tačiau taip nėra. Mūsų atveju tai visiškai negalioja. Viskas tik dėl meilės, prieraišumo ir susijungimo santuokoje“.

„Piršdamasis aš priklaupiau ant vieno kelio – pasirinkau tradicinį būdą, nes toks jau esu. Daug žmonių galvoja, kad 25 metų jaunuoliai, ypač vaikinai, nebūna senamadiški, bet patikėkite, aš esu būtent toks”.

„Netikiu šia naujojo amžiaus santykių karta. Tikiu senamadiškais santykiais – įsipareigojimu vienam žmogui, kai vienas kitam pašventi savo gyvenimą“.

„Mano manymu, ji yra mano gyvenimo meilė, padarysiu bet ką ir viską, kad apsaugočiau ją nuo bet kokios neigiamos įtakos. Ji neturėtų gyventi jausdamasi pažeidžiama ir išsigandusi. Jei ji kada nors taip pasijus, pasistengsiu įsigilinti į priežastis“.

Įsimylėjėliai pirmiausia pradėjo bendrauti per programą „Facebook Dating“ praėjusių metų birželį, o p dviejų dienų susitiko Steff bute.

„Pradėjome kalbėtis, labai puikiai pasikalbėjome ir atrodė, kad nuo pat pirmos dienos viskas sutapo“, – sakė Luke`as.

„Nuo pat pirmos mūsų susitikimo dienos iš karto pajutome mus jungiantį ryšį. Tai buvo „Eureka“ momentas, ir mes norėjome matytis vis dažniau ir dažniau“.

„Tai tikrai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Savo santykių laiką taip pat skaičiuojame nuo tos dienos, nes įsipareigojomeviena skitam iš esmės nuo pat pirmojo mūsų susitikimo“.

„Mane patraukė jos sveika ir labai žemiška prigimtis. Ji yra unikali asmenybė – man patinka jos humoras, kokia ji geraširdė ir mylinti, ir tai, kokia pasišventusi ir atsidavusi ji gali būti kitam žmogui – tai iš tikrųjų privertė mane ją pamilti“, – gerų žodžių savo mylimajai negailėjo Luke`as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)