Prieš pat koncertą J. Jarutis teigė, kad susirinkusiems gerbėjams nori pateikti kuo daugiau staigmenų ir malonių siurprizų. Viena iš staigmenų tapo ant scenos pasirodžiusios trys populiarios lietuviškos muzikos grupės.

„Nuo pat pradžių, kai sugalvojome rengti koncertą, žinojau, kad noriu turėti svečių, su kuriais galėčiau dalintis scena. Šios trys grupės pasirodys ne šiaip. Visų jų dainos skamba mano namuose kiekvieną dieną, esu didelis jų fanas“, – sakė J. Jarutis.

Kartu su atlikėju į sceną lipo grupės „Garbanotas“ nariai Mantas ir Šarūnas Joneikiai, vėliau pasirodė kosminiais laikomi „Planeta Polar“ ir žiūrovus šokti kvietęs „Kamanių šilelis“.

Koncerto akimirkos:

Į dainininko koncertą atvykę vilniečiai ir miesto svečiai sulaukė ir įspūdingo šviesų šou. Ant scenos jie išvydo Arvydo Buinausko sukurtą piramidę, kuri yra 26 metrų aukščio ir pagal dydį prilygsta 9 aukštų namui.

Scenai pastatyti prireikė daugiau nei 10 tūkst. konstrukcinių vienetų, kurių ilgis siekia 18 kilometrų. Ant šios įspūdingo dydžio piramidės ir scenos buvo sumontuota daugiau nei 800 kvadratinių metrų LED ekranų. Sceną apšvietė 500 prožektorių, kuriuos organizatoriams teko atsigabenti ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos bei Estijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją