„Midsummer” festivalyje surengsime pirmąjį mūsų koncertą atvirame ore, Vilniuje. Mums tai – ypatingas įvykis, nes iki šiol ši koncertinė programa tokia sudėtimi gyvai skambėjo tik vieną kartą. Pasirodymo metu planuojame ir kelias naujų, visai neseniai gimusių dainų premjeras. Labai lauksiu visų, kam artimas šviesus ilgesys ir stebuklo troškimas“, – dar prieš pasirodymą sakė žinoma atlikėja.

Specialiai šiam festivaliui A. Orlova ruošė audiovizualinį performansą, kuris suteikė naujo gylio jos atliekama muzikai.

„Kursime paslaptingą ir pasakišką vasarvidžio nakties sapno nuotaiką, pasitelkdami įvairias vizualines priemones. Kviečiu visus, kurie neabejingi poetiniam ir atmosferiniam muzikos skambesiui, kartu atšvęsti šį magišką vasaros laiką“, - žadėjo ji. Ir pažadą įvykdė su kaupu.

Šventiniame koncerte Vilniuje A. Orlova pristatė programą, sujungiančią žinomiausius kūrinius bei dainas ir iš visai neseniai pasirodžiusio naujojo albumo „Laumžirgiai“, kuris jau rado kelią į klausytojų širdis. 15 metų kurianti bei koncertuojanti dainų autorė Lietuvoje pasirodo ne itin dažnai, todėl kiekvienas susitikimas – jaukus stebuklas.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją