Nors visą šeštadienį festivalio metu netrūko pramogų, tikrosios pramogos prasidėjo vakare, kai atvyko ilgai laukti „Pusbroliai Aliukai ir sesutė Silvija“. Užkūrę vakarėlį grupės nariai nepraleido progos pajuokauti – sakė, kad dalis susirinkusiųjų turbūt nežino jų muzikos, nes yra per jauni.

„Girdėjau apie šį smagų „PravalFesto“ ratelį. Čia kaip Palangos apžvalgos ratas, tik ant žemės“, – juokėsi ant scenos dainavusi Silvija ir pridėjo, kad į renginį patys įsiprašė.

Grupės pasirodymas – vaizdo įraše:


Pasirodęs Ligitas Kernagis taip pat sužavėjo susirinkusią publiką – dar ilgai dalyviai prašė pakartoti dainą „Vakarėja“.

Netrukus į sceną su šokėjomis žengė Žilvinas Žvagulis. Jo pasirodymo metu ne kartą prašyta pakartoti dainas, vis tik atlikėjas nusprendė į šį prašymą atsakyti šmaikščiai.

„Pasikartosit namie“, – publikai sakė Ž. Žvagulis ir linkėjimus perdavė Irenai Starošaitei.

Audringų plojimų sulaukęs Žilvino Žvagulio pasirodymas:

Tarp festivaliautojų buvo galima išvysti iš Amerikos tik penktadienį atskridusią V. Mikaičio mamą Sigutę. Moteris kartu su dalyviais šoko, klausėsi dainų.
Vytauto Mikaičio mama Sigutė

Savaitgalį vykusio festivalio vakarą užbaigė Dj Dalgis, Anatolijus su dainomis iš „Kelio į žvaigždes“ laikų bei „Tautinis Brandas“. Kaip anksčiau minėjo „PravalFesto“ organizatorius, šių metų festivalis buvo paskutinis ir kitais metais gerbėjai galimai jo nebeišvys.

Festivalio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)