Įėjimas į bene laukiamiausią vasaros koncertą buvo atidarytas anksčiau, nei tikėtasi. Gerbėjai į Talino dainų slėnį pradėjo plūsti dar prieš 16 val. Nusidriekusių eilių greitai nebeliko, o į vidų patekę klausytojai galėjo ramiai laukti Kanados atlikėjo pasirodymo.

Vis dėlto į koncertą išsiruošę šiek tiek vėliau susidūrė su stovėjimo aikštelių problema. Nors vietų pastatyti automobiliui buvo, koncerte apsilankiusi Delfi žurnalistė pastebėjo, kad už šias vietas reikėjo pakloti įspūdingą sumą.

Pavyzdžiui, norintys patogiai pasistatyti automobilį netoli koncerto vietos turėjo susimokėti apie 40-50 eurų. O bandydami surasti kitą sprendimą, tarkim, automobilį palikti prekybos centro stovėjimo aikštelėje, išvydo Estijos automobilių aikštelių sistemos problemą.

Stovėjimo aikštelės bauda

Dalis gerbėjų grįžę į prekybos centro aikštelę rado baudos lapelį, kuriame išvydo žadą atimančią sumą. Už kelių valandų stovėjimą – 55 eurai.

Ir, pasirodo, ši bauda daliai vairuotojų nepriklauso, mat prieš pat palikdami automobilį atsisiuntė specialią programėlę, kurioje už stovėjimą šioje vietoje reikėjo sumokėti iki 13 eurų.

„Nekreipkite dėmesio. Jie ne pirmą kartą susimauna su programėle. Tiesiog praneškite apie klaidą arba apskritai nieko nedarykite, greičiausiai jums nereikės susimokėti“, – Delfi komentavo prekybos centro stovėjimo aikštelėje automobilį pasistačiusi estė.

Visgi tai nebuvo vienintelė problema. Su dar didesniu iššūkiu susidūrė po koncerto namo arba į viešbutį grįžti norėję gerbėjai.

Nespėję į autobusą arba nenorėję jo laukti kelias valandas, nusprendė pasinaudoti taksi paslaugomis. Tačiau atsidarius programėlę teko nusivilti. Kai kurie norėdami grįžti namo turėjo sumokėti nuo 30 iki 65 eurų.

Taksi kainos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)