Ilgą laiką tylėjusi G. Petrauskienė pratrūko – Delfi TV parodytas interviu su Evaldu ją kaip reikiant nuliūdino, tad atviram pokalbiui ryžosi ir ji.

„Žodis „skyrybos“ į galvą man buvo kalamas visus tuos metus. Nežinau, gal čia buvo kažkokia manipuliacija, kad nepabėgčiau ir visada sedėčiau tyliai. Tikrai nežinau. Kai Evaldas išgerdavo, nuolat priekaištaudavo ir sakydavo, kad „viskas, skiriamės, mums nepakeliui, aš dalykus matau vienaip, tu – kitaip”. Taip nutiko ir praėjusių metų kovo 19 dieną, per jo gimtadienį. Išvakarėse nuėjome į „King of Kings“ turnyrą, išgėrėme. Jis padaugino. Prasidėjo paranoja. Grįžus namo jis ėmė rėkti, kad skiriamės, krautis daiktus. Pasakiau: „gerai ,skirkimės“. Na, ir viskas. Patvirtinau spaudai apie skyrybas, – prisiminė Goda. – Bet po kelių dienų pakalbėjome ir susitaikėme. Tačiau niekas niekada taip ir nepasikeitė. O prieš Kalėdas jis mane įskaudino taip, kad aš niekada gyvenime to nepamiršiu. Mano viduje mirė jausmai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)