Tiesa, nors koncertas buvo suplanuotas rugpjūčio 30 d., dėl pranašaujamos stiprios audros jis buvo perkeltas į rugsėjo 5 d. Panašu, kad didžiausi grupės gerbėjai buvo pasiruošę nepraleisti koncerto – į „Vasaros terasą“ susirinko daugybė hiphopo muziką mėgstančių ir klausančių žmonių.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Delfi primena, kad „8 Kambarys“ vasarą pasirodė didžiosiose šalies festivalių: „Granatos“, „Karklė“ ir „Galapagai“ scenose. Pasak grupės narių, labiausiai jiems įsiminė „Karklės“ festivalis.

„Tai vienareikšmiškai buvo geriausias mūsų debiutas pagrindinėje scenoje“, – anksčiau atviravo grupė „8 Kambarys“.

Festivalio metu ant scenos grupė lipo net tris kartus: atliko savo pasirodymą, pasirodė kartu su grupe „Brainstorm“ bei savo bičiuliu Dynoro.

„Turėjome galimybę pagaliau gyvai atlikti dainos „Ieškau“ remiksą kartu su jo autoriumi“, – džiaugėsi „8 Kambarys“ nariai Deividas ir Karolis.

Festivalyje „Granatos“ gerai pasirodyti nesutrukdė net smarki liūtis. „Kad ir kaip atrodytų gaila dėl tokių susiklosčiusių aplinkybių, nei mums, nei klausytojams tai visiškai nerūpėjo. Žmonių tik daugėjo, o pasirodymas, įgavęs pagreitį, išsklaidė debesis ir sukūrė nuostabų vakarėlį dienos metu!“ – pavykusiu pasirodymu džiaugėsi Deividas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją