Tarptautinis Chaimo Frenkelio vilos vasaros festivalis, prasidėjęs liepos 6-ąją ir kas savaitę kvietęs į renginius rožyno fone, pasiekė finišo tiesiąją – ketvirtadienį įvyks uždarymo koncertas. Energingai ir įsimintinai palydėti vasarą ir užbaigti šiųmetį festivalį – į muziejų atvyksta dainininkas Linas Adomaitis ir NIKO, rašoma pranešime spaudai.

Dainininko L. Adomaičio ir Naujų idėjų kamerinio orkestro vadovo Gedimino Gelgoto draugystė užsimezgė jau seniai – muzikantai simpatizavo vienas kito muzikinei veiklai ir vis pasikalbėdavo apie muzikines idėjas ir bendrą projektą. Ir tik visai neseniai profesionalių muzikantų susitikimas scenoje padovanojo Lietuvai nepaprastai šiltą koncertinį turą didžiosiose šalies arenose Kaune ir Klaipėdoje.

Chaimo Frenkelio vila

Pasibaigus šiam turui L. Adomaitis sulaukė daug šiltų atsiliepimų ir klausimų „ar bus daugiau bendrų Lino ir NIKO pasirodymų kituose miestuose?“ Dainininkas neslepia, kad daugiausiai tokio pobūdžio klausimų, kurių buvo šimtai, sulaukė iš šiauliečių.

„Esame nepaprastai laimingi ir dėkingi Lietuvos žmonėms už nuoširdumą ir parodytą susidomėjimą. Tiek daug šiauliečių komentarų dar nesu sulaukęs per visą savo muzikinę karjerą. Tad džiaugiuosi galėdamas Saulės miesto žmonėms pasakyti, kad mes atvykstame pas jus su viena nuostabiausių mano programų, kuri su Naujų idėjų kameriniu orkestru (NIKO) ir orkestro siela Gediminu Gelgotu yra tai, kas scenoje nepaaiškinama jėga sklinda į kiekvieno širdį“, – pasakoja Linas Adomaitis.

Linas Adomaitis

L. Adomaičio ir Naujų idėjų kamerinio orkestro (NIKO) geriausių dainų programos premjeroje Šiauliuose skambės per 25 metus sukurti patys ryškiausi atlikėjo hitai: „Vandenynai“, „Ar tu ją matei?“, „Lūpos kaip vyšnios“, „Kol kartu“, „Aš pavydžiu sau“, „Žalioj tyloj“, „Noriu gyventi dėl Tavęsׅ“, „Tavo spalvos“ ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją