Po festivalio teritoriją vaikščiojusi Delfi TV žurnalistė pastebėjo, kad susirinkusiems dalyviams nuotaikos nedingsta – kiekvienas užsiima sau patinkančia veikla. Pavyzdžiui, didžioji dalis minios susirinko pažiūrėti artisto Viačeslavo Mickevičiaus-Slavkos pasirodymo.

„Jums leidus aš pratęsiu pasirodymą. Nors nenoriu tokioje aplinkoje daryti, bet pinigai yra geri ir pasiduodi savo principams“, – juokavo V. Mickevičius.

Kai kurie rinkosi ir prie maisto vagonėlių. Norintys paragauti mėsainio nepabijojo pakloti ir 10 eurų, o kai kurie rado patiekalų ir už 3 ar 5 eurus.

Pasiteiravus vieno iš dalyvių, kaip jaučiasi, šis neslėpė liūdintis, kad kitais metais festivalio nebebus.

„Ne pirmą kartą. Liūdna, kad nebus. Pasiilgsime atlikėjų. Laukiame Žvagulio, „Pusbrolių Aliukų ir sesutės Silvijos“, – sakė jis.

Festivalyje sutiktas projekto „(ne)Viskas įskaičiuota“ dalyvis Matas pasinaudojo proga padėkoti gerbėjams.

„Didžiausi linkėjimai Delfi žiūrovams ir labiau discordui, kurie mane palaikėte. „PravalFestas“ vyksta. Labai karšta, jaučiuosi užkimęs, nes praėjusią naktį daug dainavau. Šiandien sulauksime Dj Dalgio ir kitų atlikėjų. Myliu, bučiuoju ir sėkmytės“, – palinkėjo Matas.

Didžiausią įspūdį vaikinui paliko užkulisiai, kuriuose susipažino su reperiu Remiu Retro: „Sakė, kad žiūrėjo mūsų šou, visas dramas su Caroline. Labai malonu, žmonės sutinka draugiškai, bendrauja.“

Netrukus pasirodė ir kitas projekto dalyvis – Livijus. Net nedvejodamas vaikinas išrėžė, kad kartu su Matu yra vieniši, tad kvietė festivalyje dalyvaujančioms merginoms jiems parašyti.

„Jei ką, mes abu laisvi“, – juokėsi vaikinai.

Daugiau akimirkų, pramogų iš „PravalFesto“ antrosios dienos – vaizdo reportaže, kuris straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją