Saulius Prūsaitis ir jo įspūdinga „Diskoteka“ gerbėjus gruodį kviečia pasilinksminti didžiausiose šalies arenose: Kauno „Žalgirio“ arenoje, Šiaulių arenoje, Panevėžio „Kalnapilio“ arenoje, Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje. Kaip jau minėjome, Šv. Kalėdos su Sauliumi Prūsaičiu palangiškių ir kurorto svečių laukia Palangos koncertų salėje, o nepamirštama metų pabaiga bus surengta Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Sauliaus Prūsaičio areninių koncertų serija „Diskoteka“ žada ne tik visas garsiausias dainas nuo „39“ iki „Prie ežerėlio“ šokių ritmu, bet ir naujų dar visai negirdėtų kūrinių. Iki Kalėdų dainininkas pristatys ir keletą specialių muzikinių premjerų, rašoma pranešime spaudai.

Koncertuose „Diskoteka“ stebins įspūdinga scenografija bei šviesų šou. Žiūrovai bus apsupti milijonų hipnotizuojančių blyksnių, nes kokia gi diskoteka be milžiniško veidrodinio rutulio.

Saulius Prūsaitis jau turi planą, kaip nustebinti ir taip daug mačiusią publiką. Jis nuo vasaros vidurio pradėjo rengtis „Diskotekai“.

„Noriu, kad žmonės pamatytų visiškai naują šou, kuriame bus ir specialiai aranžuotų dainų, ir naujienų, ir, žinoma, laukiamiausi superhitai sudėlios galutinius taškus. Mūsų komandos sukaupta didžiulė areninių šou patirtis ir techninės galimybės leidžia įgyvendinti sudėtingus ir vizualius scenos sprendimus. Tegul konkrečios detalės išlieka paslaptim, nenoriu griauti būsimo įspūdžio“, – sako asmeniškai prie „Diskotekos“ scenografinių planų dirbantis dainininkas.

„Yra žmonių, kurie savo egzistenciniu tikslu pasirinko niekada nesilinksminti. Pažįstate tokių? Pakvieskite juos į „Diskoteką“. Gali būti, kad tai bus jų gyvenimą keičiantis koncertas!“ – sako jis.

Saulius Prūsaitis – unikali asmenybė. Gyvenime santūrus, scenoje jis virsta spalvingu alter ego, kurio energija niekada nesibaigia, stilius nesikartoja, o gebėjimas užvesti minios šėlsmo variklį stebina.

Tuo dar kartą įsitikino poilsiautojai ir palangiškiai ilgąjį savaitgalį smagiai sugužėję į Palangos koncertų salę. „Šis miestas mus myli ir esame tikri, kad Palangoje turim tikrų draugų“, – sveikinosi Saulius Prūsaitis.

Palangoje skambėjo visos garsiausios jo dainos ir superhitai: „Pamela“, „Norim šokti“, „Atleisk, tavęs nepažinau“, „Prie ežerėlio“, „39“ ir, žinoma, „Vasara 3016“. Nuo jos klipo filmavimo 2016 metais Palangoje ir prasidėjo Sauliaus Prūsaičio ir Palangos flirtas, virtęs ilgalaike abipuse meile.

Šiemet Palangos didysis koncertas buvo taip sėkmingai sudėliotas, kad jam net priekabiausias gerbėjas neturėjo priekaištų. „Tas jausmas “, „Tu nemoki“, „Tyliai išeinu pas kitą“ – scenoje skambėjo visiškai taip, kaip ir originale: prie Sauliaus Prūsaičio ir jo muzikantų kompanijos prisijungė Iglė. Ji drauge su Sauliumi atliko visas tris bendras dainas ir dar savo garsiausius kūrinius „Leisk bandyt“ ir „Iš jausmo“.

Nors vasaros koncertų maratonas artėja į pabaigą, dainininko gerbėjai jau dabar gali planuoti žiemos džiaugsmus. Grandiozinis koncertų turas „Diskoteka“ gruodį vyks: 21 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 22 d. – Šiaulių arenoje, 25 d. – Palangos koncertų salėje, 26 d. – Panevėžyje, „Kalnapilio“ arenoje, 29 d. – Vilniuje, „Compensa“ koncertų salėje, 31 d. – Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją