Delfi jau rašė, kad Gdynioje vykstančio festivalio erdvę užklupo didžiulė audra. Organizatoriai per garsiakalbius ramino tūkstantinę minią nepanikuoti ir eiti link išėjimų. Buvo tikinama, kad evakuacija tėra laikina.

Dėl audros festivalis buvo laikina stabdomas. Pasak ten buvusių lietuvių, vėjas buvo toks stiprus, kad net sunku ramiai išstovėti vietoje, be to, prasidėjo stipri liūtis.

Ko gero, dalis lankytojų dėl atšiaurių oro sąlygų patirs ir nuostolių, kadangi ne visi spėjo su savimi pasiimti reikiamus daiktus ar apsaugoti palapines.

Palapinių miestelyje po audros buvo pastebėti ir pareigūnai, kurie tikrino konkrečią vietą. Nėra aišku, kodėl prireikė teisėsaugos pagalbos, bet neatmetama vagysčių ar neleistinų daiktų įsinešimo į festivalį tikimybė.

Penktadienį festivalis vėl tęsėsi, bet jau gerokai po vidurnakčio. Kadangi renginio teritorijoje vis dar lijo ir išliko tikimybė, kad stipresnės gamtos stichijos vėl grįš, savo pasirodymus atšaukė pagrindinės žvaigždės, tarp kurių – ir tūkstančių lauktoji Dua Lipa.

„Programos pakeitimai. Dėl prastų oro sąlygų nevyks Dua Lipa, Megan Thee Stallion ir Tent Stage koncertai“, – pranešė organizatoriai.

Ne paslaptis, kad begalė festivalio lankytojų bilietus į šį renginį pirko būtent dėl Dua Lipos, todėl išgirdus, jog ji nepasirodys, minioje aidėjo nepasitenkinimas. Žmonės šaukė, kad tai – „absurdas“, „nesąžininga“, „nesąmonė“.

Pati Dua Lipa socialiniuose tinkluose taip pat pasidalijo žinute, kad „yra sugniuždyta, tačiau pasirodyti jai su komanda buvo nesaugu“.

Nuo lietaus sušlapusius ir stiprų vėją atlaikyti turėjusius festivalininkus tą vakarą kaitino puikiai žinomas didžėjus Martin Garrix.

Daugiau naujienų apie „Open'er“ ir kitus festivalius skaitykite paspaudę čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)