Tarp jų bus Donatas Montvydas. Šią vasarą gerbėjus nustebinęs nauja populiarios devyniasdešimtųjų grupės „Junior“ hito „Jausmai“ versija, vienas ryškiausių Lietuvos popmuzikos veikėjų festivalyje dainuos antrus metus iš eilės – pernai jo šou nepaliko abejingų, rašoma pranešime spaudai.

Kartu su juo penktadienį vaizdingoje laikinosios sostinės vietoje taip pat koncertuos Vaidas Baumila, Vidas Bareikis, grupė „Happyendless“ su vokaliste Giedre Kilčiauskiene bei didžėjų duetas „Flaxen Beats“.

„Džiaugiamės galėdami festivalio lankytojams pristatyti solidžią muzikinę programą. Net neabejojame, kad ji darkart sukurs nepamirštamą atmosferą ir dovanos magiškų įspūdžių gausą“, – teigia renginio organizatoriai.

„Jachtklubas Open Air“ į legendinį jachtklubą kasmet sutraukia tūkstančius muzikos mylėtojų ir yra tapęs neatsiejama kauniečių vasaros dalimi. Pastaraisiais metais festivalio scenoje pasirodė Justinas Jarutis, „8 Kambarys“, „Solo Ansamblis“, „Beissoul & Einius“, „Junior A“ ir kiti žinomi Lietuvos atlikėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją