Metų koncertinio atlikėjo titulą „M.A.M.A.“ apdovanojimuose pelnęs Justinas Jarutis neabejoja, kad ši scena bus tinkamiausia svarbiausiam gyvenimo koncertui. Toje pačioje scenoje Justino Jaručio koncerte svečių teisėmis gros dar trys žinomos grupės: „Garbanotas“, „Planeta Polar“ ir „Kamanių šilelis“, rašoma pranešime spaudai.

Justinas Jarutis - „Vieną meilę“:

Į svarbiausią savo karjeros koncertą gerbėjus kviečiantis Justinas Jarutis pateiks daug staigmenų ir malonių siurprizų. Jau paskelbta, kad koncerte svečių teisėmis gros trys žinomos grupės, o likus 9 dienoms iki pasirodymo atlikėjas atskleidė, kaip atrodys scena Vingio parke. Ją Justinas Jarutis patikėjo geriausiu šviesų dailininku Lietuvoje tituluojamam menininkui Arvydui Buinauskui.

„Su Arvydu Buinausku prie mano koncertų dirbame nuo pat pradžios. Pasitikiu jo skoniu labiau nei savo paties, todėl svarbiausio gyvenimo koncerto patikėti niekam kitam ir neplanavau. Žinau, kad jis sukurs didingą reginį“, - sako Justinas Jarutis.

Justinas Jarutis - „vandens“:

Įspūdingą Justino Jaručio koncerto sceną kuria šviesų virtuozas Arvydas Buinauskas, kurio darbus žino tiek pramogų, tiek teatro ar net šiuolaikinės muzikos pasaulis. Talentingasis šviesų dailininkas, kuris kasmet „karūnuoja“ Gedimino pilies bokštą, už naujų sceninės išraiškos formų paieškas kartu su kūrybine grupe apdovanotas Boriso Dauguviečio auskaru, o už šviesų dizainą spektaklyje „Orfėjas, Euridikė“ buvo pristatytas aukščiausiam Lietuvos teatro apdovanojimui – „Auksiniam scenos kryžiui“.

„Kai Justinas paskambino ir paklausė ar norėčiau prisijungti, sutikau nedelsdamas. Užklausęs jo, ar turi kokią scenografijos viziją, idėją - sulaukiau atsakymo: „sukurki kažką tokio, lyg tai būtų mano paskutinis koncertas“. Daugiau nieko sakyti nereikėjo“, - sako Arvydas Buinauskas.

Grandiozinį šou Justino Jaručio svarbiausiame karjeros koncerte taip pat padeda kurti puiki komanda: vaizdo vizualizacijas kuria Pijus Vėberis, už vaizdo transliacijas ir koncerto režisūrą yra atsakingas režisierius Povilas Varvuolis, kūrybos prodiuserė - Veronika Tamulionytė.

Justinas Jarutis - „Tavo tavo“:

Didžiausias iššūkis

Hitų paraduose karaliaujantis Justinas Jarutis teigia, kad tai bus didžiausias iššūkis, su kokiu jam iki šiol teko susidurti. Solinis koncertas Vingio parke taps svarbiausiu jo muzikinės karjeros koncertu. Siekdamas kuo geriau pasiruošti būsimam koncertui Vingio parke, populiarusis atlikėjas jam skirs visą savo laiką - skelbiama, kad tai bus vienintelis Justino Jaručio koncertas 2023-aisiais metais.

Justinas Jarutis - „Ten, kur noriu“:

Nedideliame Kupiškio miestelyje užaugęs Justinas Jarutis vakystėje ne tik mėgo sportuoti, svajojo tapti NBA lygos krepšininku, bet ir mokėsi muzikos. Sulaukęs 17-os atvyko į Vilnių ir pasirinko tęsti muzikos mokslus. 2007-ųjų liepą Justinas Jarutis tapo grupės „Freaks On Floor“ bendraįkūrėju, pagrindiniu vokalistu ir gitaristu. Penkis studijinius albumus išleidusi roko grupė užkariavo ne tik melomanų, bet ir muzikos kritikų simpatijas - „Freaks On Floor“ net tris kartus „M.A.M.A.“ apdovanojimuose paskelbta „Metų roko grupe“.

„Freaks On Floor“ - „Star“:

Dainininkas, dainų autorius, aktorius ir projekto „Lietuvos balsas“ mokytojas Justinas Jarutis solinę karjerą pradėjo prieš 4-erius metus. 2018-ųjų sausį buvo išleistas debiutinis atlikėjo albumas „Justinas Jarutis“. Anglų kalba atliktų dainų įrašą išpopuliarino hitai „Tell Me Your Story“, „Angel“ ir kartu su dainininke Monique įrašytas duetas „Stay With Me“. Debiutas buvo toks sėkmingas, kad „M.A.M.A.“ apdovanojimuose Justinas Jarutis laimėjo „Metų atlikėjo“ titulą.

Justinas Jarutis - „Stay With Me“ (su Monique):

2021-ųjų vasarį Justinas Jarutis išleido antrąjį solinį albumą ir pirmąjį savo darbą su lietuviškomis dainomis „Tavęs manęs savęs“. Šį įrašą išpopuliarino dideliais hitais tapusios dainos „Tavęs“, „Savęs“, „Rami“, „Nieko nebijom“ ir duetas su sparčiai populiarėjančia dainininke Jessica Shy „Tu palauk“. Antrąjį albumą lydėjo milžiniška sėkmė: „M.A.M.A.“ apdovanojimuose Justinas Jarutis triumfavo laimėdamas iškart tris apdovanojimus - „Metų atlikėjo“, „Metų albumo“ ir „Metų koncertinio atlikėjo“.

Justinas Jarutis - „Tu palauk“ (su Jessica Shy):

Muzikos mylėtojai netruko įvertinti ne tik Justino Jaručio dainas, tačiau ir įspūdingus atlikėjo koncertus, kurie nepalieka abejingų. Dainininkas ne vieną kartą surengė anšlaginius koncertus svarbiausiose koncertų salėse, Trakų pilyje ir didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje, sėkmingai koncertavo festivaliuose „Midsummer Vilnius“, „Granatos Live“ ir kituose. Dar daugiau gerbėjų simpatijų atlikėjui pelnė Justino Jaručio su Jessica Shy įrašyta daina „Rugpjūtis“, tapusi didžiausiu 2021-ųjų vasaros hitu.

Justinas Jarutis - „Rugpjūtis“ (su Jessica Shy):

2022 m. lapkričio 11-ąją dieną Justinas Jarutis išleido trečią solo albumą „Debesimis braidyti“, kurį išpopuliarino hitais tapę singlai „Tavo tavo“, „Ten, kur noriu“ ir „Kvėpuoti nustosiu“. Naujos kūrybos dainas atlikėjas pristatė įspūdingame koncerte „Žalgirio“ arenoje. Šis pasirodymas tapo paskutiniu viešu Justino Jaručio koncertu iki 2023-ųjų metų rudens, kada atlikėjas visus savo gerbėjus sukvies į didžiausią savo solinį koncertą Vilniaus Vingio parke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją