Ne paslaptis, kad kiekvienais metais vykstantis festivalis pritraukia ne tik garsiausias scenos žvaigždes, bet ir stilingais pasipuošti norinčius dalyvius.

Tad ir šiemet jų netrūko. Tarp publikos buvo galima pamatyti spalvotus kostiumus, serialų personažus, ryškius įvaizdžius ir netgi kunigą.

Festivaliautojų įvaizdžiai – galerijoje:

Delfi primena, kad penktadienį prasidėjo ilgai lauktas „Granatos Live“ festivalis, kuris ištikimiausius dalyvius sukvietė į Rumšiškėse esantį Lietuvos liaudies buities muziejų.

Pirmąją dieną į sceną lipo tokios žvaigždės kaip Angelou, OG Version, Gabrielius Vagelis, Lukas Graham ir kiti.

Štai „Granatos Live“ pasirodžiusi Angelou pirmą kartą koncertavo festivalio didžiojoje scenoje. Po jos į sceną lipo visų mylimas Gabrielius Vagelis bei garsusis šalies reperis OG Version.

Festivalio akimirkos – galerijoje:

Netrukus dalyviai išvydo ir laukiamiausias vakaro žvaigždes – unikalią dainininkę ir dainų autorę LP. Iškart po jos ir Luko Graham pasirodymą.

Kiek mažesnėse festivalio scenose pasirodė ir kiti žymūs scenos veidai – Evgenya Redko, išsiskirianti savo unikaliu balsu ir gyvų pasirodymų galia bei estetika, grupė „Baltic Balkan“, užkuriantys nepamirštamą vakarėlį, energijos pilna „Velvet“ grupė, „Katarsis“ ir kitos scenos žvaigždes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją