Tiesmukų pareiškimų nevengianti mamytė, nepagailėjusi net kelių tūkstančių šventei undinių tema, per antrąjį dukters gimtadienį nutarė apsieiti be svetimų vaikų, rašo „Daily Star“.

C. Bellucci nurodė, kad netrukus dvejų metukų sukaktį švęsianti Blu nėra linkusi bendrauti su kitais vaikais.

Moteris pripažino, kad veikiausiai taip yra dėl jos apsisprendimo nesibičiuliauti su kitomis mamytėmis ir pomėgio kritikuoti jas socialiniuose tinkluose.

42-ejų metų įžymybė pasamdė rugsėjo pabaigoje įvyksiančios šventės planuotojus, o undinės vaidmens atlikėjai paaiškino, kad linksminti teks tik vieną vaiką – jos dukterį.

„Žmonės gali kalbėti, kad aš neleidžiu dukrai bendrauti su vaikais, tačiau tarp mano draugų nėra mamyčių, todėl mano vaikas neturi mažamečių draugų“, – paaiškino C. Bellucci per pokalbį su „Daily Star“.

„Galbūt dėl to kaltas mano būdas, tačiau manęs nedomina jokios kūdikių grupės. Esu jas išmėginusi, bet įsitikinau, kad tai ne man. Trukdo ir tai, kad visi turi apie mane išankstinę nuomonę. Pavyzdžiui, kai vakar nuėjau į vaikų darželį, norėdama įsitikinti, ar Blu įtraukta į sausio mėnesį lopšelį pradėsiančių lankyti vaikų sąrašą, man buvo iškart pasakyta, kad apie Blu ten seniai žinoma.“

„Žmonėms tiesiog nepatinka mano gyvenimo būdas ir tai, ką kalbu žiniasklaidos kanalams. Kuo daugiau jie prisiskaito, tuo aiškiau įsivaizduoja, kokia aš esu. Žinau, kad žmonės laiko mane beprote, nors tai iš dalies mano pastangų rezultatas.“

„Nors žmonių nuomonė man nepalanki, apskritai, jaučiuosi visai patenkinta. Patenkinti yra ir mano vaikai. Štai mūsų visų laukia šventė, o kitos mamos lai domisi savomis šventėmis.“

Keturis vaikus auginanti C. Bellucci gyvena nedidelėje gyvenvietėje Harfordsyro grafystėje. Ji išgarsėjo tada, kai, pasitelkdama apgaulę, pasinaudojo Nacionalinės sveikatos tarnybos paslaugomis: apsimetė serganti depresija, kad jai būtų suteikta galimybė nemokamai pasidaryti plastinę nosies operaciją.

Carla Bellucci

Visgi vėliau jai iš tiesų teko pasinervinti, o nerimo priežastimi tapo dukrelė Blu.

C. Bellucci teko išgyventi sudėtingą gimdymą. Tris minutes jos kvėpavimas buvo sustojęs, bet medikai, laimei, sugebėjo išgelbėti jos gyvybę.

Patirtas sunkus išbandymas, anot moters, yra viena iš priežasčių, kodėl dabar ji ypač stengiasi pasiekti visus užsibrėžtus tikslus.

„Dveji metai prabėgo labai greitai. Žinau, kad daugiau vaikų neturėsiu, todėl noriu suteikti Blu viską, ką galiu“, – aiškina C. Bellucci.

„Galbūt ir perlenkiu lazdą, bet stengiuosi mėgautis kiekviena su ja praleidžiama akimirka, be to, net ir menkiausia proga rengiu grandiozines šventes. Blu jau keturis kartus atostogavo užsienyje, o netrukus vyks į dar vienas atostogas svetur.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją