Unikalų „tamsų“ skambesio charakterį sukūręs Metro Boomin yra daugelio superžvaigždžių hitų autorius ir prodiuseris. Pats aktyviai koncertuojantis atlikėjas savo muziką įrašinėja pasikvietęs garsius vokalistus. The Weeknd, 21 Savage, Future, Drake, Travis Scott, A$AP Rocky, Nicki Minaj, Post Melone, Wiz Khalif – tai tik nedidelė dalis žvaigždžių, kurių įrašus jis prodiusuoja, o minėtų atlikėjų balsai taip pat skamba Metro Boomin albumuose, rašoma pranešime spaudai.

Daug populiarių atlikėjų yra kilę iš Atlantos, kur išaugo tokios išskirtinės žvaigždės kaip Childish Gambino, Migos, OutKast, Ciara, Usher ir daugelis kitų. Šią istoriją papildo ir duetas „Earthgang“. Kaip teigia patys atlikėjai, dėl jiems pavyksta kurti tokią muziką, kurioje dėmesys sutelkiamas į emocijas ir jausmus. Duetas „Earthgang“ pasirodys festivalyje „Positivus“ liepos 14 d., penktadienį.

„Positivus“ lankytojai tikrai prisimena nepamirštamą 2011 m. festivalyje vykusį Gustavo pasirodymą. Šią vasarą neabejotinai galime tikėtis ne mažiau puikaus šio atlikėjo pasirodymo didžiojoje festivalio scenoje. Gustavo yra vienas iš Latvijos hiphopo kūrėjų ir pagrindinių šio žanro atlikėjų, muzikuoti pradėjęs 1995 m. Gustavo yra išleidęs keletą studijinių albumų ir bendradarbiavęs su žinomais Latvijos bei užsienio muzikantais. Neseniai muzikos platformose pasirodė ir naujausias, ilgai lauktas, Gustavo albumas „Tagad tikai sākās“, apie kurį Gustavo sako: „Šis albumas atspindi vieną kūrybiškai intensyviausių ir dinamiškiausių mano gyvenimo etapų“.

Kol kas 2023-ųjų metų festivalio „Positivus“ sudėtis: Sam Smith, Metro Boomin, J.I.D., „Earthgang“, „Little Big“, Gustavo, „Emotional Oranges“. Netrukus „Positivus“ žada paskelbti dar daugiau atlikėjų, kurie pasirodys šių metų festivalio scenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją