„Esu labai labai laiminga. Mano širdis – dideliame džiaugsme“, – ant raudonojo kilimo šypsojosi Delfi kalbinta I. Jurgelevičiūtė.

Grupės „Dinamika“ vokalistė kaip visada žavėjo išskirtiniu ir seksualiu stiliumi – pasirodymui Londone ji rinkosi blizgią mini suknelę, prie jos priderino žėrinčius ilgaaulius virš kelių. Valiūkiška palaidų plaukų šukuosena puikiai derėjo prie atlikėjos aprangos.

Kiek anksčiau buvo pranešama, kad grupė „Dinamika“ grįžta į didžiąją Lietuvos sceną ir savo klausytojams padovanos nepamirštamus pasirodymus didžiausiose šalies arenose.

„Vyksta tai, apie ką svajojau, ko laukiau ir ką jaučiau ateisiant dar prieš 20 metų, – teigė Irma Jurgelevičiūtė. – Kartu su Gintu grįžtame į sceną ir nekantriai laukiame mūsų susitikimų. Reikia pripažinti, labai jaudinamės – nuo mūsų pasirodymų didžiosiose šalies scenose praėjo kiek daugiau nei dvidešimt metų, todėl dabar mums kaip niekad svarbus klausytojų palaikymas. Jis pripildo mūsų širdis – visus apkabinu ir nekantrauju jau labai greitai pasimatyti!”

M.A.M.A. Londonas koncertas

Londono „O2“ arenos „Indigo“ salėje nugriaudėjo koncertas M.A.M.A Londonas, kuriame pasirodė Lietuvos muzikos žvaigždynas – Vaidas Baumila, „Dinamika“, Vidas Bareikis, Monika Liu bei Monique. Dainininkai atliko garsiausias ir gerbėjų labiausiai pamėgtas savo dainas.

Vakaro eigoje tapo tikrai karšta – marškinėlius nusimetė Vidas Bareikis ir Vaidas Baumila.

Renginyje buvo įrengtas raudonasis kilimas, kuriuo žengė ne tik Lietuvos scenos žvaigždės, bet ir VIP bilietus įsigiję svečiai.

Šių metų renginį „M.A.M.A. Londonas“ patikėta vesti garsiai Lietuvos pramogų pasaulio porai – Indrei Stonkuvienei ir Vidui Bareikiui. Garsioji nuomonės formuotoja paruošė net tris skirtingus įvaizdžius.

Tuo tarpu čia atvykusi Monika Liu žiūrovus ir klausytojus nustebino įspūdingu kostiumu.

Atgimstančios legendinės grupės „Dinamika“ vokalistė Irma Jurgelevičiūtė rengėsi pasirodymui atsipalaidavusi – repetuoti moteris žengė dar prieš grožio procedūras, jos plaukuose buvo galima įžvelgti suktukus.

Užkulisių akimirkos:

Renginio metu sulaukta ir netikėtumo – Vidas Bareikis antrą kartą pasipiršo Indrei Stonkuvienei.

„Dar čia to nedariau – ar sutinki būti mano žmona?“, – priklaupė V. Bareikis ir užmovė mylimajai dar vieną žiedą.

Indrė Stonkuvienė atsakė teigiamai.

Susirinkę renginio svečiai šį ypatingą momentą priėmė itin audringai – salėje pasigirdo gausios ovacijos.

Svarbiausius Lietuvos muzikos apdovanojimus „M.A.M.A.“ rengianti organizacija kartu su didžiausia lietuviškų renginių įmone „WackyEvents“ jau antrąjį kartą rengė išskirtinį renginį, kuriame laukė ryškiausios šalies žvaigždės.

Pasak organizatorių, šių metų muzikinės programos įvairumas išskirtiniame renginiui suteikė dar daugiau dinamiškumo ir sukūrė tikrą šventę Londone.

„Džiaugiamės, kad šis įvykis jau tampa tradiciniu ir leidžia dar plačiau pristatyti lietuvišką muziką bei jos atlikėjus. Tikime, kad šių metų programa leis klausytojams išgirsti ne tik pačių didžiausių lietuviškų hitų, bet ir nostalgiškų kūrinių“, – džiaugėsi organizatoriai.

„Šis ruduo – kupinas naujų iššūkių ir labai smagių jaudulį keliančių projektų. Tapti M.A.M.A. Londonas 2023 renginio vedėja yra vienas maloniausių mano naujų amlpua. O dar tai, kad mano scenos partneriu bus Vidas, yra nuostabu, nes jau ne kartą įsitikinome, kad mums puikiai sekasi kartu ir gyvenime, ir ant scenos. Visų jūsų laukia nerealus renginys, įspūdingas vakarėlis su labai daug staigmenų. Iki pasimatymo Londone!“, – dar prieš renginį teigė „M.A.M.A. Londonas“ vedėja I. Stonkuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)