2005 m. Laros Griffiths tuometinis vyras Rogeris Griffithsas laimėjo loterijoje 1,8 mln. svarų.

Moteris pasakojo, kad pinigus jie išleido įvairiems daiktams ir pramogoms – skraidė į Dubajų, už 150 tūkst. svarų nusipirko saloną, kuriame Laura dirbo, per kelerius metus pakeitė apie 30 dėvėtų automobilių, ji įsigijo mažiausiai 15 dizainerių rankinių.

Laros teigimu, jie su Rogeriu paėmė paskolą 450 tūkst. svarų vertės namui, o sutuoktinis išleido 25 tūkst. svarų savo muzikos grupei, kurią įkūrė mokydamasis koledže.

Po aštuonerių metų, 2013-aisiais pinigų neliko, tais pačiais metais iširo ir jų santuoka.

Moteris suvokia, kad neprotingai švaistė pinigus, kita vertus, nemano, kad loterijos laimėjimas sugriovė gyvenimą.

„Žmonės vis sako, kad buvau kvaila, viską iššvaisčiau plastinėms operacijoms. Tačiau iš tiesų leidau pinigus sumaniai ir jaučiausi laiminga“, – interviu pabrėžė moteris.

Netrukus po laimėjimo loterijoje Lara metė mokytojos darbą, kuriame per metus uždirbdavo apie 40 tūkst. svarų. Rogeris irgi išėjo iš IT specialisto darbo, kuriame uždirbdavo vos mažiau už žmoną. Lara ėmė dirbti įsigytame salone, bet iš to nebuvo didelio pelno.

Šiuo metu Lara su dukterimis Kitty (16 m.) ir Ruby (19 m.) gyvena su 86 m. jos motina Norma.
Britė sako, kad jai pabodo kalbos ir straipsniai apie tragišką likimą, nes jie su vyru neiššvaistė pinigų.

„Pastaruosius 10 metų dėjau pastangas, kad mano vaikai gerai gyventų, nepaisant padarytų mūsų klaidų“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)