Dėl koronaviruso pandemijos paskutinį kartą 2019-aisiais metais surengta masinė muzikos šventė tada subūrė apie 110 tūkst. žmonių. Tikėtina, kad šiemet jų čia buvo ne ką mažiau: jau patį pirmą vakarą visos festivalio erdvės užsipildė tūkstančiais muzikos mylėtojų.

Prie pat Baltijos jūros kasmet rengiama efektinga muzikos fiesta stebina ryškiais muzikiniais vardais. Šiemet – ne išimtis. Pirmąją dieną pagrindinėje scenoje pasirodė Lietuvoje ką tik viešėję „Maneskin“, taip pat „Imagine Dragons“ ir Rihannos mylimasis, reperis Asap Rocky.

Atlikėjų sąraše taip pat buvo „The Chemical Brothers“, „The Killers“, „Years & Years“, Jessie Ware, Megan Thee Stallion, „Playboi Carti“, „Glass Animals“, Martin Garrix ir daug kitų žvaigždžių.

Patį pirmąjį vakarą minioje ir automobilių stovėjimo aikštelėse, kaip įprastai, buvo galima girdėti ypač daug lietuvių kalbos, matyti lietuviškų automobilių numerių. Mūsų tautiečiai nepabijojo nemažo, 600 kilometrų, atstumo ir atkeliavo į festivalį.

Visa tai ir dar daugiau kviečiame pamatyti ir vaizdo įraše, ir nuotraukų galerijoje.

Daugiau naujienų iš įvairių muzikos festivalių – rubrikos „Veidai“ kategorijoje „Festivalizuokis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją