Anksčiau į Kauno Dariaus ir Girėno stadioną atvykę gerbėjai bandė užsiimti stovimas vietas prie pat scenos. Vis dėlto šiuos ketinimus netikėtai sugriovė pasikeitusi orų prognozė.

Nors iš pradžių nebuvo prognozuojamas lietus, likus kelioms valandoms iki koncerto pradėjo netikėtai pliaupti.

Areną užliejus lietui gerbėjai ėmė ieškoti bet kokio stogo ar kitokio prieglobsčio, leisiančio pasislėpti.

Beje, į koncertą nusipirkę sėdimus bilietus išvengė lietaus, mat juos dengė stogas.

Prieš pat „SEL“ koncertą areną užliejo netikėtai pliaupti pradėjęs lietus

Po kurio laiko lietus aprimo ir į areną atvykę gerbėjai su nekantrumu pradėjo laukti vieno iš laukiamiausių metų koncertų.

Apie 21 val. virš scenos pasirodė įspėjamoji žinutė apie šou, kuriame bus šviesų ir pirotechnikos.

„Įspėjame: šiame šou bus naudojami spec. šviesų, lazerių ir pirotechnikos efektai!“ – į žiūrovus kreipėsi organizatoriai.

Iškart po jos prasidėjo grandioziniu vadinamas „SEL“ koncertas.

„SEL“ koncerto Kauno stadione akimirkos

Delfi primena, kad prieš kelias savaites „SEL“ komanda pranešė, jog ilgai lauktam koncertui galutinai pasiruošė.

„Po to, kai nusprendėme rengti koncertą, viskas dėliojosi kosminiu greičiu – susirašiau planą, kurio laikiausi, todėl jei renginys vyktų šiandien, net ir tokiu atveju viskam jau būtų pasiruošta 110 procentų“, – pranešime spaudai sako Selas.

Anksčiau jau jis yra pasakojęs, jog tik pats įžengęs į Kauno Dariaus ir Girėno stadioną, suprato, į ką įsivėlė ir kiek pastangų pareikalaus tokio masto renginio organizavimas.

„Dabar, kai grupė viską surepetavusi, susigrojusi, kai viskuo pasirūpinta nuo pradžių iki pabaigos, paruošta ne tik techninė, bet ir kūrybinė šou dalis, galime likusį mėnesį skirti tik gludinimui. Esame fiziškai ir morališkai pasiruošę nustebinti kiekvieną, kuris ateis į „SEL“ šou“, – sako E. Dragūnas.

Tai bus vienintelis „SEL“ koncertas šiais metais Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)