Panašu, kad festivaliui, kuris rengiamas Stakliškėse, žmonės pasiruošė kaip reikiant – atsivežė ne tik gerą nuotaiką, bet ir išpuoselėtą stiliaus supratimą.

Žinoma, didžiausi mados ekspertai galėtų su tuo pasiginčyti, tačiau meluosime pasakydami, kad susirinkusiųjų pasirinkimai nebuvo stebinantys. Juk būtent šis renginys kiekvienais metais leidžia įgyvendinti visas savo fantazijas – nuo juokingų kostiumų iki ryškių apdarų.

Kiekvienas festivaliautojas stengėsi palaikyti gerą nuotaiką, tad į „PravalFestą“ atvyko su ryškiomis, smagiomis ir akį traukiančiomis spalvomis. Prie jų prisijungė ir „(ne)Viskas įskaičiuota“ dalyviai.

Tuo galite įsitikinti ir patys. Delfi fotografas užfiksavo išradingai apsirengusius festivaliautojus:

Į festivalį užsukęs jaunimas šį kartą galės džiaugtis pramogomis net dvi dienas.

„Skambės geriausi lietuviški šlageriai ir puikiai jums pažįstami atlikėjai. „Užpylimo šventė“ kviečia visus norinčius gerai praleisti laiką puikiai nusiteikusių žmonių kompanijoje. Tai kaip Tomorrow land'as, bet visai ne kaip Tomorrow land'as“, – skelbė renginio organizatoriai.

Kiekvienais metais festivalio organizatoriai dalyvius pasitinka su gera nuotaika, festivaliautojai kviečiami įsikurti palapinėse, o vakare žadama įsimintina programa.

Į sceną lips žinomi atlikėjai Ironvytas, Aleksandras Makejevas, grupė „Balius“, Mino, Tomas Bagdonavičius, šeštadienį fokusus rodys Viačeslavas Mickevičius (Slavka), pasirodys Žilvinas Žvagulis, Ligitas Kernagis, Dj Dalgis, Anatolijus, „Tautinis brandas“, Vytas Akelaitis ir Renata (rv Raseiniai), „Aliukas“ Evaldas ir sesutė Silvija.

„Lauksime visų su ryškiausiomis aprangomis, padarykime didžiausią karnavalą šią vasarą“,– sako „PravalFesto“ organizatoriai.

Tiesa, kaip Delfi teigė festivalio sumanytojas V. Mikaitis, į tokio tipo renginį jis žmones kviečia paskutinę vasarą. Vis dėlto žinomas vyras žada nenuvilti ilgamečių renginio gerbėjų. Anot jo, ateityje jaunimas gali tikėtis panašių V. Mikaičio organizuojamų pasibuvimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją