Delfi kalbintas L. Graham teigė, kad labai džiaugiasi, jog buvo pakviestas koncertuoti Lietuvoje vykusiame festivalyje.

„Nors mes gyvename taip arti, niekada anksčiau tam nebuvo progos, nes teko keliauti po visą pasaulį. Smagu pagaliau čia būti“, – sakė žinomas atlikėjas.

L. Graham pasakojo, kad didelį įspūdį jam paliko Vilniaus miestas, anot atlikėjo, jame švaru ir gražu. Be to, keliaudamas po pasaulį su komanda vaikinas pasakojo kartais matantis tikrai daug nešvarių miestų, tačiau Vilnius jam labai priminė Kopenhagą.

„Viduryje miesto teka upė, senamiestį supa nauji pastatai. Atvykome į Lietuvą tik šįvakar, iš karto teko keliauti į festivalio vietą. Šį vakarą pamatysiu, kokia yra Lietuvos publika, o rytoj pajausiu, koks yra Vilnius“, – penktadienį pasakojo žinomas dainininkas.

Tiesa, kalbinti festivalio dalyviai teigė, kad labiausiai laukia būtent L. Graham pasirodymo. Paklaustas, kaip vertina tokį festivaliautojų šiltą sutikimą, L. Graham sakė manantis, jog pasaulyje yra tiek daug geros muzikos, o jis – tik vienas vaikinas, rašantis dainas.

„Bet turiu nuostabią grupę, puikius muzikantus, todėl viskas skambės labai gerai. Vis dėlto tai kaskart paliečia mano širdį, nes pats iki šešerių augau namuose, kur nebuvo tualeto, nei vonios. Tai, kad galiu išvykti iš savo šalies ir žmonės nori išgirsti mano muziką, yra tiesiog fantastiška“, – Delfi sakė L. Graham.

Atlikėjas trumpai palygino, kuo skiriasi koncertai uždarose patalpose bei festivaliai.

„Uždaroje erdvėje žmonės ateina pasiklausyti manęs, ten galbūt kas nors atsiveda draugų, kurie manęs nežino, tačiau festivaliuose gali būti keli tūkstančiai, kurie klausosi mano albumų ir jiems labai patinka mano muzika, o kiti ateina išgirsti hitų ir tada galbūt mums pavyksta nustebinti juos visu kitu“, – pastebėjo L. Graham.

Tiesa, žvaigždė teigė spėjęs prieš savo koncertą pasiklausyti ir Lietuvos atlikėjų. Jam paliko įspūdį Gabrieliaus Vagelio pasirodymas.

„Labai smagu, kad publika kartu dainuoja. Nors nieko nesuprantu, bet patiko stebėti, kaip žmonės linksminasi. Labai laukiu, kol pats stosiu ant scenos ir sukursiu visiems šventę“, – sakė L. Graham.

„Granatos“ akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją