Liepos 7-9 dienomis „Draugai Draugams“ namų aikštele taps pakaunėje įsikūrusęs vandenlenčių parkas „Vanduo Marse“. Viena moderniausių vietų vandens pramogų gerbėjams Baltijos šalyse ryškiai švies ir garsiai skambės nuo penktadienio iki sekmadienio, rašoma pranešime spaudai.

Festivalio programoje – net dešimt vietinių atlikėjų bei trys gerai žinomi veikėjai iš užsienio: ekscentriška Paryžiaus naktinio gyvenimo figūra Bambounou, šokių muzikos žanrus pasirodymų metu drąsiai maišantis olandas Benwal bei Orpheu The Wizard, scenai nusipelnęs burtininkas iš Amsterdamo.

Apie artėjantį nuotykį kauniečiams ir miesto svečiams jau trečiadienį primins festivalio įžanginis vakaras vasaros terasoje „Laukas“.

Pagrindinio laikinosios sostinės klubo „Lizdas“ atostogų rezidencija M. Žilinsko dailės galerijos kieme kvies mėgautis ne tik įspūdingu vaizdu į Kauno soborą, bet ir muzika. Ja pasirūpins „Draugai Draugams“ delegacija, kurią sudarys būsimo festivalio dalyviai Simas Boo, Tandemme, Rhythmic Gymnastics ir Profesorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją