Su daina „Zitti E Buoni“ Europą sužavėję ryškieji italai pergalę šventė taip pat ryškiai. Gegužės 17-ąją oficialus „Eurovizijos“ puslapis feisbuke pasidalino vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas grupės džiaugsmas ir šėlsmas.

Bičiuliai, sužinoję, kad laimėjo, buvo apimti euforijos: rėkė, plojo, siuntė oro bučinius, verkė ir dėkojo. Vaizdo įraše įamžinta ir akimirka, kai grupės lyderis Damianas, apimtas emocijų, prigulė ant laiptų scenoje. Tą akimirką grupės kolegė pastebėjo, kad jo kelnėse – skylė.

„O, tavo kelnės suplyšo, žmogau“, – pastebėjo Victoria. Į tai dėmesį atkreipę grupės nariai ir pats Damianas tik nusijuokė.

Šį įrašą papuošė ir atitinkamas komentaras: „Kai tu esi toks rokenrolas, kad net tavo kelnės plyšta“.

Linksmas vaizdo įrašas sulaukė teigiamų internautų reakcijų. Šiuo metu jį peržiūrėjo daugiau nei 565 tūkst. žmonių.

„Måneskin“ yra italų roko grupė iš Romos, kurią sudaro pagrindinis vokalistas Damianas Davidas, bosistė Victoria De Angelis, gitaristas Thomas Raggi ir būgnininkas Ethanas Torchio.

2021 m. kovo mėnesį grupė laimėjo 71-ąjį „Sanremo“ festivalį ir iškovojo kelialapį atstovauti Italijai „Eurovizijoje“. Sėkmė muzikantus lydėjo ir toliau, nes netrukus jie džiaugėsi ir pagrindiniu dainų konkurso prizu bei pirmąja vieta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)