„Kai tik patekome į finalą, supratau, kad reikės kuo daugiau šį kūrinį atlikti gyvai kartu su mūsų klausytojais. Praėjusią savaitę keliavau po Lietuvos mokyklas, pristatydamas autorinę „VB knygą“ ir naująjį kūrybinį etapą su „VB gang“. Labai nudžiugino, jog kai kuriose mokyklose manęs laukė fantastiški siurprizai – ir vaikai, ir mokyklos personalas pasipuošė mūsų spalvomis, o kai kurie atliko ir „KABOOM!!!“ dainos šokį. Dabar laikas pramogauti naktinio gyvenimo gerbėjams, todėl keturi slapti koncertai vyks būtent naktiniuose klubuose“, – pranešime spaudai atskleidė Vidas Bareikis.

„Crazy party music from Lithuania!“ – taip apibūdina save ryškusis „VB gang“ šešetas ir tikisi, kad priešfinalinių vakarėlių lankytojai bus maloniai nustebinti grupės energija.

„Su nekantrumu laukiu šių koncertų. Pirmą kartą gyvai pristatyti kūrinį konkurse yra įdomus iššūkis, dar nežinant, kaip tai priims publika, kokią nuotaiką susikurs. O gyvi pasirodymai koncertuose su žiūrovais – tai visai kas kita. Manau, tai bus puikios repeticijos prieš vasario 17-osios finalą“, – savo planais dalijosi vienas šių metų „Eurovizijos“ atrankos favoritų Vidas Bareikis.

Šiuo metu „VB gang“ grafikas yra itin užimtas ruošiantis nacionaliniam „Eurovizijos“ atrankų finalui, repeticijoms, koncertams, taip pat interviu su Lietuvos ir užsienio spauda, kuri nuo pat energingojo „KABOOM!!!“ pasirodymo šį kūrinį išskiria kaip vieną įsimintiniausių visų atrankų dainų.

Iš karto po pusfinalio „VB gang“ lankėsi laidoje „Eurovizija: gal pagaliau?“ ir „Delfi“ studijoje gyvai atliko savo kūrinį. Vaizdo įrašą galite pamatyti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją