Broliai publikos širdis laimėjo pristatę dainą „Unforgettable“.

Iš viso Švedijoje rengtame „Melodifestivalen“ finale pasirodė vienuolika grupių ir atlikėjų. Renkant nugalėtoją komisija ir žiūrovai buvo lygiaverčiai. Norvegų kilmės dvyniai sulaukė didžiausio palaikymo – 177 balsų. Antroje vietoje liko grupė „Medina" su daina „Que Sera“, surinkusi 61 balsą.

Daina „Unforgettable“ parašyta Joy’aus Debo, Jimmy „Joker“ Thornfeldto ir pačių dvynių.

Praėjusiais metais „Eurovizijoje“ nugalėjusiems švedams pagal konkurso taisykles iš karto numatyta vieta finale. Dvyniai pasirodys gegužės 11 dieną.

Marcusas ir Martinusas Gunnarsenai yra kilę iš Norvegijos, Elverumo. Broliai išgarsėjo sulaukę vos dešimties, kuomet tapo savo gimtinėje rengiamo konkurso „Melodi Grand Prix Junior“ nugalėtojais. Po šio laimėjimo jųdviejų gyvenimas pasikeitė. 2022 metais dvyniai surengė savo koncertinį turą Europoje ir norvegiškuose „Grammy“ apdovanojimuose laimėjo statulėlę.

Vaikinai jau yra išleidę tris albumus, kurie sulaukė didžiulės sėkmės gimtinėje.

2017 metais šiuos brolius „Eurovizijos“ gerbėjai jau matė – duetas skelbė norvegų skirtus balsus kitoms šalims. Tuomet konkursas vyko Kijeve.

2023 m. broliai sudalyvavo Švedijos „Melodifestivalen“ konkurse su daina „Air“, tačiau tuomet komisijos ir žiūrovų sprendimu liko antri, pirmą vietą užleisdami Loreen. Tačiau jų daina itin išpopuliarėjo – ji perklausyta net 14 milijonų kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją