Paliekančius viešbutį juos pasitiko čia susirinkę žiniasklaidos atstovai, tarp kurių – ir užsienio žurnalistai, domėjęsi net grupės narių sveikata.

„Mes labai dėkojame valdžiai, kuri pasirūpino mūsų sveikata – visi jau esame pasiskiepiję nuo COVID-19“, - vienam užsienio žurnalistui komentavo grupės vokalistas Vaidotas Valiukevičius.

Prie autobuso „The Roop“ pasitiko ir gerbėjai iš užsienio. Kelios merginos muzikantams įteikė dovaną ir paprašė kartu nusifotografuoti.

Nors scenoje puošis geltonos spalvos maniją įplieskusiais kostiumais, kelionei į areną grupės nariai pasirinko kitą aprangą. Žinoma, ne mažiau stilingą. Prie grupės įvaizdžio šiemet dirba nemaža komanda, kurioje – ir stilistė, ir grimerė. Praėjusią savaitę konferenciją lietuvių žurnalistams surengę „The Roop“ papasakojo, kad stengiasi gerai atrodyti ne tik ant scenos.

„Kaskart išėjęs iš viešbučio kambario – esi ant scenos. Tai supratome dar būdami Lietuvoje. Vos uždarę kambario duris esame matomi. Todėl nenorėjome prarasti savęs ir pasistengti pilnai išnaudoti šią platformą, kurioje esame šiuo metu. Dėl to su savo stiliste Glorija Gžimailaite nutarėme kiekvieną dieną stengtis atrodyti stilingai, parodyti save, išliekant savo kailyje. Manau, kad tai mums sekasi. Turime savo atskirą drabužinę, tam yra paskirtas visas kambarys. Juokinga, tačiau taip yra. Kiekvieną vakarą apsitariame, ką rengsimės ryte.

Turime ir grimerę. Net ir dabar esame papudruoti. Nežinau, kaip mūsų oda tai atlaikys. Dabar aš jau gerai suprantu moteris, kurios kiekvieną dieną pudruojasi. Jūs esate nerealios, kadangi taip puikiai mokate išsaugoti savo odą. Dabar mes jau pripratome kas vakarą nusivalyti grimą, nakčiai teptis įvairiais kremais, kad viskas gražiai įsigertų. Tai mes visada pasiruošę.

Džiaugiamės, kad šiemet Lietuvai galime atstovauti aukščiausiajame lygyje. ir nesvarbu, kelintą vietą užimsime, mūsų šalis yra matoma jau dabar. Ir bus matoma. Mūsų tikslas
nėra tik pergalė. Tai yra vienas iš tikslų. Ir tas vėliavos nešimas nesibaigs gegužės 20. Jūs pamatysite, kad ji bus nešama žymiai ilgiau“, – patikino V. Valiukevičius.

Primename, kad pirmajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje šį vakarą 22.00 val. „The Roop“ kovos dėl vietos didžiajame finale – Lietuvos atstovai pusfinalyje pasirodys pirmieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)