Dar praėjusį sekmadienį ant „Eurovizijos“ turkio kilimo vyko ne tik madų demonstravimas, bet ir akivaizdžios nelaimės – laiptais lipusi Lenkijos atstovė vos nenukrito.

Patys akyliausi galėjo pastebėti, kad laiptais lipusi Lenkijos atstovė paslydo. Laimei, šalia buvęs komandos narys ir turėklas moterį išgelbėjo.

Ji tik šyptelėjo ir nuėjo link vedėjų.

Lemiamą momentą galite pamatyti čia:

Komunikacijos specialistas Delfi TV laidoje sakė, kad toks įvykis vis tik greičiausiai nebuvo surežisuotas.

„Tos strategijos, faktas – kad visi apsitaria, čia nėra taip, kad va bank eini ir kaip akla višta kažką darai. Taigi šalia yra protingi žmonės. Faktas, kad tos strategijos yra. Juk žinai, kaip turi elgtis ir ką turi daryti. Apie lenkę sužinojo, bet kaip ją prisimins? Ai, čia ta, kur ėjo ir nukrito. Tai gal geriau prisiminti, kad čia ta mergina, kuri gražiai atrodė“, – kalbėjo Saugirdas.

Jis taip pat priminė, kad būtent apie išvaizdą visa Lietuva nuolat ir kalba. Tiesa, ne apie lenkų atstovę, o apie Moniką Linkytę, kuri praėjusią savaitę parodė kelis įvaizdžius.

„Lietuva piktinasi, kaip ji atrodo. Mano galva, ant turkio kilimo ji atrodė puikiai, buvo su didele suknele“, – sakė jis.

S. Vaitulionis pridūrė, kad lietuviai turi savybę asmeniškai priimti „Euroviziją“ ir pačią atlikėją, lyg jiems patiems reikėtų stovėti scenoje.

„Mieli mano, ne jums ten stovėti ir ne jums atlaikyti. Daugelis neatlaikytų nei tos įtampos, nei spaudimo ar jaudulio, kaip stovėti prieš šimtamilijoninę auditoriją“, – Delfi TV laidoje sakė komunikacijos ekspertas.

Todėl jis pataria nustoti patarinėti – anot jo, atlikėjai patys žino, ką jie daro scenoje.

„Ji jau žino, kaip tai yra daroma, turi nuostabias pritariančias atlikėjas, puikią dainą. „Čiūto Tūto“ puiki skanduotė. Monika dainuoja tobulai. Ir galima pajusti, kad tą dainą įrašinėjo Didžiojoje Britanijoje, jaučiasi ne tokia lietuviška ranka. Tai baikime kabinėtis prie to žmogaus. Viską jis žino, ką turi padaryti ir tai padarys“, – laidoje patarė S. Vaitulionis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją