Su J. Statkevičiumi - pirmas kartas

„Esu labai laiminga, jog pagaliau turiu galimybę padirbėti su Juozu. Esu bendradarbiavusi su dauguma didžiųjų Lietuvos dizainerių, tačiau su Juozu man tai bus pirmas kartas“, - šypsosi Erica.

E. Jennings jau nuo to laiko, kai pradėjo domėtis aukštąja mada, žavisi J. Statkevičiaus kūryba: „Jis turi labai gerą akį, yra talentingas, svetingas ir tikrai moka pabrėžti savo klienčių moteriškumą“.

Paskutinė Juozo Statkevičiaus kolekcija „Slaptas JS gyvenimas“ Ericai priminė, kaip svarbu elegantiškai miksuoti klasiką su naujausiomis tendencijomis: „Meistriškai jungdamas, rodos, nesuderinamus elementus Juozas atranda labai įdomių sprendimų ir nuolat stebina“.

Suknelių primatavimai nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai vyko Juozo Statkevičiaus studijoje, kur atlikėja praleido kone pusdienį: „Išbandėme pačius įvairiausius variantus, aptarėme visas įvaizdžio idėjas - negaliu būti laimingesnė. Be to, Juozas labai mane palaiko ir jam labai patinka mano daina bei atlikimas“.

Juozas Statkevičius galimai kurtų ir specialų kostiumą Ericai Jennings, jei ji laimėtų atranką Lietuvoje ir keliautų į Stokholmą, kur vyks didžioji „Eurovizija“.

„Eurovizijai“ skirta daina jau skamba ir svetur

Erica po pirmos ir vienintelės sėkmės nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje 2001 m. su grupe „Skamp“ šiemet pirmąkart vėl ryžosi „Eurovizijai“ pasiūlyti savo dainą.

„Mano tikslas yra išjudinti žiūrovų emocijas. Esu tikra, kad Europa supras mano dainą, tekstą ir jo aktualumą“.

Jau dabar Erica turi labai daug teigiamų atsiliepimų apie šį kūrinį bei palaikymą iš įvairiausių radijo stočių Europoje ir Amerikoje. Kūrinys „Leading Me Home“ pasiekė žmones būtent tada, kai pasaulis susiduria su didžiuliais migracijos iššūkiais:

„Ši daina tarsi atpažįsta baimę ir nežinomybę, kuri mus kausto kartu su mums nepažįstamais iššūkiais ir pasekmėmis. Tačiau dainuodama stengiuosi suteikti viltį ir komfortą, kad išeitis yra net ir tamsiausiu periodu, tačiau tam reikia stiprybės ir meilės“, - mąsto Erica.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)