Pirmyn muzikantai skrido džiaugsmingai švęsdami Ericos Jennings ir Audriaus Giržado gimtadienius bei dainuodami „Eastern European Funk“ keleiviams. Grįžtant lėktuve šventiškos nuotaikos nebebuvo. Visi jautėsi pavargę ir svajojo greičiau pasiekti namus.

„Ilsėsiuos. Reikės dviejų savaičių, kad pailsėčiau“, - sakė Jurgis Didžiulis. Jis su šeima po kelių dienų išvyksta į savo gimtinę Kolumbiją, kur praleis kasmetines atostogas.

Vilniaus oro uoste grupės sutikimas buvo kuklus: be orkestro, balionų ir transparantų. Nedidelė grupė ištikimų gerbėjų įteikė gėlių. Sashos Song vadybininkas Martynas Tyla vokalistui ištiesė kibirėlį medaus, kad pasaldintų pralaimėjimo kartėlį, o jo draugė Neringa Zeleniūtė - raudonų gvazdikų puokštę.

„InCulto“ pasitiko ir TV laidų vedėjas Gediminas Jaunius. Gėles broliui Šarūnui įteikė ir namo išsivežė sesuo Kotryna Kirdeikytė.

Muzikantai oro uoste neužtruko ir atskirai išsivažinėjo po namus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją