Su tuo susijusi ir žinutė, kurią ji nešasi į konkursą – kai klausai širdies, ten randi visus atsakymus. Ir tada nieko nebereikia atidėlioti.

„Tai mano pačios istorija, taip jaučiausi kurdama dainą, taip jaučiausi ir būdama santykiuose, kai norėdavau pasikalbėti, o mano žmogus nueidavo miegoti ant sofos ir nebenorėjo nieko spręsti. Kūrinio vizualas ir simbolizuoja du žmones, kurie, rodos, savo buityje gyvena, bet jaučiasi pasiklydę lyg gūdžioje girioje“, - pranešime spaudai pasakoja dainininkė.

Pasirodymas „Eurovizijos“ atrankoje bus taip pat glaudžiai susijęs su šiuo metu dar kuriamo vaizdo klipo idėja.

„Norėjome neatitolti nuo dainos minties, aplinkos ir idėjos, tad tam tikra prasme ir „eurovizinis“ pasirodymas sugrąžina mane i tą momentą, kai „kalbuosi“ su tuo žmogumi. Tai bus labai intymu, žemiška. Mintis buvo naudoti kuo mažiau spalvų, blizgučių, papuošimų, nes ten, kur einu su muzika, jau kurį laiką viskas tikrai ne apie tai“, - teigia Monika Marija.

Kūrinį „Unlove You Starting Tomorrow“ atlikėja vadina svajonės išsipildymu, nes ji įrašyta vien gyvais instrumentais.

„Country muzika man ir graži tuo, kad pasakoja tikrų žmonių tikras istorijas. Viskas, kas skamba dainoje, yra taip pat tikra: kai kuriuos instrumentus įrašinėjo muzikantai iš Nashvillio, kad tas country skambesys būtų 100 procentų išjaustas ir originalus, vokalo irgi negražinom ir nekoregavom, tuo labai labai didžiuojuosi“, - sako atlikėja.

„Unlove You Starting Tomorrow“ daina:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją