Vedėjų pora drauge surengė pasirodymą – atliko dvi dainas. Tiesa, kokius kūrinius jiedu atliks, iki pat šio vakaro pabaigos buvo paslaptis.

Ketvirtadienį nuskambėjo dueto atliekama Sting daina „Fragile“ bei Patti Smith kūrinys „People Have The Power“.

Iš viso pasaulio į Turiną sugužėję žiūrovai ir „Eurovizijos“ gerbėjai Mikos ir L. Pausini pasirodymą įvertino gausiais plojimais bei susižavėjimo kupinais šūksniais.

Tiesa, teigiama, kad užkulisiuose į tokį pasirinkimą žiūrima dvejopai. Suskambėjusi daina, kurioje kalbama apie taiką – tai tarsi žinutė, kalbanti apie karą, vykstantį Ukrainoje. Tuo tarpu aktyviai kalbama ir apie tai, kad konkurse vengiama politinių temų.

Pasirodymą galite pamatyti čia:

„Eurovizija“ šiais metais vyksta Turino mieste, esančiame šiaurinėje šalies dalyje, arenoje „PalaOlimpico“. Turinas buvo vienas iš kelių miestų pretendentų, tarp kurių – Milanas, Bolonija, Riminis ir Pesaras.

Konkurso metu su žiūrovais arenoje ir prie televizoriaus ekranų sveikinasi talentingasis trio: Laura Pausini, Alessandro Cattelanas ir Mika.

Konkursą vedanti L. Pausini – laikoma viena populiariausių Italijos atlikėjų pasaulyje. Ji yra pelniusi „Grammy“ apdovanojimą. Garsenybė taip pat buvo įvertinta ir Lotynų Amerikos „Grammy“, „Auksinio gaublio“ apdovanojimais, o pernai buvo nominuota „Oskarams“ ir juose surengė koncertą.

Drauge su Laura šou veda A. Cattelanas, kuris televizijos laidų vedėjo rolėje skaičiuoja bent du dešimtmečius.

Vedėjų trejetuką užbaigia britų popmuzikos žvaigždė Mika, išgarsėjęs hitais „Grace Kelly“ ir „Relax, Take It Easy“. Libaniečių kilmės atlikėjas yra labai mėgiamas Italijoje, ten jis dirbo ne viename televiziniame projekte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją