Mintimis apie tokius ateities planus per „Zoom“ platformoje vykusią internetinę spaudos konferenciją su žurnalistais pasidalijo „Kalush Orchestra“ lyderis Olegas Psiukas, praneša „Unian“ korespondentas.

„Laimėtą statulėlę ketiname parduoti aukcione, o visus už ją gautus pinigus paaukoti fondui. Dar nenusprendėme, kuriam, bet tai bus parama Ukrainai ir Ukrainos armijai“, – patikino O. Psiukas.

Grupės lyderis išreiškė viltį, kad atsiras žmonių, turinčių galimybę skirti solidžią sumą kaip paramą Ukrainai.

„Be to, jiems bus malonu turėti tokią statulėlę. Juk tai ir priminimas apie viską. Manome, kad idėja labai gera ir naudinga Ukrainai“, – įsitikinęs reperis.

O. Psiukas nurodė, kad pirmiausia informacija apie aukcioną pasirodys grupės „Instagram“ puslapyje. Jis išreiškė viltį surinkti nemenką sumą.
„Nenoriu įvardyti kokio nors skaičiaus. Pamatysime“, – pasakė grupės lyderis.

O. Psiukas taip pat patikino, kad jeigu grupė išvyks į pasaulinį turą, jo tikslas garantuotai bus paremti Ukrainą.

„Rinksime aukas Ukrainai, lygiai kaip per „Eurovizijos“ reklaminę kampaniją“, – paminėjo O. Psiukas.

Jis pridūrė negalintis tiksliai pasakyti, kada įvyks pirmosios gastrolės.

„Ne tuojau pat“, – pasakė.


Primename, kad vėlų gegužės 14-osis vakarą Italijos Turino mieste vykusiame 2022-ųjų „Eurovizijos“ dainų konkurse Ukrainai atstovavusi grupė „Kalush Orchestra“ iš karto po pasirodymo didžiajame finale paragino gelbėti gamyklos „Azovstal“ ir Mariupolio gynėjus.

Grupės kreipimasis pateko į tiesioginę transliaciją, kurią stebėjo konkurso žiūrovai iš daugybės šalių.

Žodžiais ir kitaip Ukrainą stengėsi palaikyti ir dar keli dainų konkurso dalyviai, įskaitant Islandijos ir Vokietijos atstovus.

Pergalę konkurse iškovojo „Kalush Orchestra“, atlikusi dainą „Stefania“. Antra vieta atiteko britų dainininkui Samui Ryderiui ir jo dainai „Space Man“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją