Šios laidos komisijoje vieši Justė Arlauskaitė-Jazzu. Dainininkė vertina dalyvių pasirodymus kartu su Dariumi Užkuraičiu, Ramūnu Zilniu ir Nomeda Kazlaus.

Po Ruslano Kirilkino pasirodymo, kuris sulaukė tiek komplimentų, tiek kritikos dėl esą per silpnų emocijų ir statiško pasirodymo, atrankų vedėjas kreipėsi ir į komisijos narę Jazzu.

„Juste, o kodėl Jūs, tokia talentinga atlikėja, nedalyvaujate atrankose?“ – klausimą pateikė A. Rožickas. J. Arlauskaitė-Jazzu neslėpė, kad tokio klausimo ji nesitikėjo, tačiau po kelių sekundžių pauzės tarė tvirtą atsakymą.

„Prieš kokius penkerius metus esu sakiusi, kad niekada nedalyvausiu „Eurovizijoje“, tačiau dabar supratau: niekada nesakyk niekada“, – šyptelėjo Jazzu ir patikino, kad persigalvojo dėl prieš penkerius metus pasakyto sakinio ir suteikė viltį savo gerbėjams, kad ji kažkada pati bandys laimę „eurovizinėje“ scenoje.

Šįvakar scenoje kaunasi dešimt dalyvių: Erica Jennings, Vladas Lacko, Milda Martinkėnaitė, Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė, Rūta Ščiogolevaitė, Donatas Montvydas, Aistė Pilvelytė ir kiti.

Televizijos žiūrovai šios laidos transliaciją išvys šeštadienio vakarą ir tiesioginio balsavimo metu galės išreikšti savo simpatijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)