Dainininkė I. Zasimauskaitė pasakoja, kad Latvijoje svečiuojasi tik keletas būsimų „Eurovizijos“ konkurentų, tačiau emocijos – puikios.

„Labai smagu susipažinti su kitais dalyviais, nors mūsų čia ir nedaug. Drauge vykome į Filipo Kirkorovo koncertą, jis pristatė mus renginio žiūrovams. Dabar iš Latvijos sulauksime daug balsų“, – su šypsena kalba atlikėja.

Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ I. Zasimauskaitė bendravo su žiniasklaida, davė interviu. Pasak jos, visi pokalbiai vyko anglų kalba, todėl atlikėja jaudinosi. Vis dėlto be reikalo – žurnalistas iš Londono gyrė jos anglų kalbos žinias.

LRT žurnalisto paklausta, ko norėtų palinkėti kitiems „Eurovizijos“ dalyviams, I. Zasimauskaitė neslėpė, kad jai svarbu teigiamos emocijos: „Linkiu išlikti draugiškiems ir nekonkuruoti. Dabar tvyro labai gerai nuotaika – tikiuosi, kad Portugalijoje bus taip pat.“

Iki gegužės mėnesio, kai vyks „Eurovizijos“ pusfinaliai bei didysis finalas, I. Zasimauskaitė lankysis Londone, Tel Avive bei Amsterdame. Šios išvykos suteikia galimybę dalyviams susipažinti, bendrauti su užsienio žiniasklaida bei atlikti savo pasirodymą ir taip pritraukti gerbėjų.