„Drąsiai galime didžiuotis, kad šiemet ir vėl „Eurovizijoje“ turėsime ne tik Lietuvos atstovę Ievą Zasimauskaitę, bet ir DELFI reporterius. Šios komandiruotės pasiteisina su kaupu – skaitytojams kasmet naujienas pranešame ne sėdėdami prie televizorių, o būdami įvykių sukūryje. Šiemet ne išimtis – siunčiame DELFI komandą, kuri žino visus šio konkurso užkulisius, todėl informacija skaitytojus pasieks operatyviai“, – sako DELFI rubrikos „Veidai“ redaktorė Gintarė Urnikienė.

DELFI skaitytojams K. Pocytė ir Š. Mažeika parengs ne tik reportažus apie Ievos Zasimauskaitės eurovizinį kelią, bet ir dalyvaus iškilmingame raudonojo kilimo renginyje, dviejuose pusfinaliuose ir finale. Žurnalistai gyvens tame pačiame viešbutyje, kaip ir lietuvių delegacija, tad nuolat galės atnaujinti informaciją. Planuojama daryti ir tiesiogines vaizdo transliacijas DELFI TV ir feisbuke.

„Kartais juokauju, kad lietuviai geriausiai moka du dalykus: žaisti krepšinį ir išsakyti savo nuomonę apie „Euroviziją“. Šis konkursas lietuviams iš tikrųjų yra svarbus, todėl atstovauti DELFI ir vykti kartu su mūsų šalies atstovu į kitą šalį yra didžiulė atsakomybė. Sunku keliais žodžiais apibūdinti, kaip vyksta darbas didžiojoje „Eurovizijoje“. Išvykę tampame viena didele šeima, kuri siekia kuo geriau atstovauti savo šaliai, taip pat kuo operatyviau informuoti apie naujienas ir emocijas, kurios užplūsta ir per, ir po pasirodymo.

Ši „Eurovizija“ tiek man, tiek mano kolegai fotografui Šarūnui Mažeikai yra ne pirmoji, tačiau kas kartą šios išvykos laukiame su jauduliu, kuris nuvykus tik sustiprėja. Lietuvai šįmet atstovausianti Ieva Zasimauskaitė jau pradėjo repeticijas Portugalijoje, prie jos prisijungiame ir mes. Ar Ievai pasiseks ir ji peržengs pusfinalio barjerą? To niekas nežino ir to neįmanoma nuspėti. Tačiau į Portugaliją išvykstanti DELFI komanda gali duoti pažadą – apie visas naujienas, emocijas, džiaugsmo ar liūdesio ašaras, įspūdžius ir viską, kas vyks Lisabonoje, Jūs sužinosite pirmieji. Todėl sekite ne tik DELFI portalą, bet ir DELFI feisbuko paskyrą, ten susitiksime tiesioginiuose prisijungimuose tiesiai iš šįmetinės „Eurovizijos“ sostinės – Lisabonos“, – žada K. Pocytė.

Visas karščiausias naujienas apie didžiausią Europos muzikos renginį galite sekti specialioje "Eurovizijos" rubrikoje ČIA.

Primename, kad „Eurovizijos“ koncertai vyks gegužės 8, 10 ir 12 dienomis.

Kviečiame prisiminti visus Lietuvos atstovus, dalyvavusius konkurse:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)