Šiemet pats Giedrius kartu su viduramžių muziką atliekančiu šeimos ansambliu „Hansanova“ dalyvauja nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

„Veiklos nemažai, pasiruošimui sutelkėme visas savo jėgas.Vieną iš vakarų, kuomet pasineri į meditaciją, grodamas gitara, pajutau, kad gimsta mūsų „eurovizinės“ dainos „Dragons and Rainbows“ roko versija. Nedelsdamas ją įrašiau ir, vis dažniau klausydamasis suprantu, kad ji man labiau patinka nei originalas. Dabar esu pasinėręs į svarstymus: o jei ši versija tikrai geriau skambėtų „Eurovizijoje“? Bet mūsų pasirodymas jau nufilmuotas – žiūrovai jį galės pamatyti jau šį šeštadienį. Galvoju, gal, sėkmės atveju, jei papultume į finalą, konkurso rengėjai leistų vis tik atlikti šio kūrinio roko versiją? Nors gal ji patinka tik mano aplinkos žmonėms – esu išties pasimetęs“, - savo mintimis prieš nacionalinę „Eurovizijos“ atranką pranešime spaudai dalijasi Giedrius.

Na, o kaip manote Jūs, kuri kūrinio versija skamba geriau?

„Dragons and Rainbows“ originali versija:

„Dragons and Rainbows“ roko versija:

Savo nuomonę išreikškite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją