Prieš tokias atsakingas akimirkas pravartu rasti laiko sau ir kiek atsitraukti tam, kad neperdegtum ir atsakingą akimirką galėtum atiduoti visas jėgas. Man tokia akimirka tapo išsvajotas ir ilgai lauktas šuolis parašiutu.

Fotosesijos žurnalui metu su stiliste Olga atkeliavo ir Laura Skučienė, kurios vyras šokinėja parašiutu ir mums besikalbant aš papasakojau, kad Izraelyje buvau apgautas ir iš tiesų nebuvo išpildyta mano svajonė iššokti parašiutu, nes ten patirtas šuolis toli gražu neprilygo tam, ko norėjau. Nebuvo tokio įspūdžio, nes nepakilome aukštai ir nieko stebuklingo nebuvo, tačiau turbūt tai turėjau patirti čia – Lietuvoje.

Kai man tik pasiūlė važiuot greičiau į „Skydive Klaipėdą“ ir iššokti, nedvejodamas sutikau ir norejau tai padaryti kuo greičiau. Net ir pozuoti pradėjau su didesniu entuziazmu, nes jau žinojau, koks atpildas laukia. Jau turėjau visus reikalingus drabužius iš savo mėgstamos parduotuvės „Armijai ir civiliams“. Būtent čia apsiperku visoms savo mėgstamoms ekstremalioms pramogoms.

Nuvykus į šuolio vietą viskas vyko gana greitai. Man uždėjo parašiutą ir tada laukė 3 kilometrai aukščio ir 30 sekundžių laisvo kritimo. Viskas. Galime važiuoti toliau. Tik lengvumas ir nulis emocijų. Tai laisvė ir sklandymas ore nejaučiant savo kūno svorio. To man tikrai reikėjo. Tiesiogine žodžio prasme atsiplėšiau nuo žemės paviršiaus ir pailsėjau.

Tiesą sakant, dabar stengiuosi kuo daugiau miegoti ir pailsėti, nes puikiai žinau, kad Tel Avive tam laiko turėsiu nedaug, todėl stengiuosi atsigriebti, kiek įmanoma. Taip pat, kur tik galiu, stengiuosi kuo mažiau kalbėti tam, kad saugočiau balsą. Geriu labai daug vandens, sportuoju ir stengiuosi ramiau gyventi, kol esu Lietuvoje. Taupau jėgas scenai Izraelyje.

Vis sulaukiu ir klausimų, ar nenusibodo repetuoti ir dainuoti tik vieną dainą. Tačiau aš stengiuosi per daug šios dainos neliesti, kad ji man liktų ypatinga ir eurovizinėje scenoje galėčiau perteikti tikras emocijas. Dainuoju ir kitas dainas, nors ir nepersistengiu. Man labai patinka „Run with the Lions", tačiau po „Eurovizijos“ ji gyvens savo gyvenimą ir galbūt kiti atlikėjai norės ją perdainuoti ar sukurti kitus jos skambesius. Man būtų ne tik labai malonu matyti, kaip ji keisis, transformuosis, bet ir labai įdomu.

Taip pat šįkart labai noriu padėkoti visiems, kurie manimi patikėjo. Jūsų visų palaikymą jaučiu ir jis verčia mane tvirta pėda žengti ant scenos ir noriu pasakyti, kad neklausykite to, ką sako kiti. Geriau įsiklausykite į dainą ir jos žodžius bei tai, ką sako tavo širdis. Neklausykite, jei kas sako, kad kažko negali ar esi nevykėlis. Darykite tai, ko trokšta jūsų širdis ir tikėkite savimi. Taip jums tikrai viskas pavyks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)